The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Musikhjälpen 2011

Jag älskar denna vecka. Musikhjälpen drar igång igen. Som jag har längtat! Drömmer själv om att få sända programmet en vacker dag. Har ju utbildat mig inom den branschen, fått äran att få jobba på Metropol Sveriges radio. Och nu gör jag mitt bästa på att söka jobb, komma på nya programidéer mm.

Tycker att Kodjo, Gina och Jason gör ett grymt jobb! Så glad att Timbaktu är med igen, han borde vara med nästa år med. Vi allihopa måste se till att samla in så mycket pengar för tjejers rättighet till utbildning.

Jag är jättetacksam för min utbildning och stolt över att ha en mamma som har tjatat sen barnsben om hur viktig utbildningen är.

Så om du inte har bidragit något så tycker jag att du ska göra det. Hur enkelt som helst att skicka ett sms och få höra just din önskelåt. Skicka sms till 72 999 50, 100 eller 200 artist och låt och motivering.

Super duper enkelt eller hur? Din låt kan rädda liv!

El Clasico 111210

Ni som tvivlade på Barca ikväll fick er att tystna. Barcelona var det bättre laget (som vanligt!), äntligen slapp man alla stor bråken (då syftar jag mest på herr Mourinhos dumheter). En helt ärlig fight som Barcelona bevisade att där världens bästa lag. Så underbart att se de vinna på bortaplan med 3-1!!!

Började dock inte bra, en dundertavla av Valdes men sen började festen. Hoppas på att sr nästa El Clasico på plats.

Hala BARCELONA!!!!