The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Mysig Fredag!

Jag vet att jag har vart dålig med att uppdatera blogg. Har bara inte haft tid eller så glömmer jag bort att blogg. Får helt enkelt skärpa mig. Idag träffade fina Lisa som kom hit från Bollnäs. Hon ska vara här hela helgen för ett litet jobb. Så glad för hennes skull. Hon har fått ett uppdrag att vara fotograf på lördag. Hon är skitgrym med kameran. Önska jag kunde va lika bra som henne.

Hur som helst så möte jag upp henne i stan tillsammans med hennes vän Andrea, jättetrevligt tjej. Vi gick runt i stan hela dagen, lunchade och hann med fika. Jag hittade riktig smarta vantar som jag kan använda när jag kör bil, nu när det är riktigt kyligt ute. Men jag blev riktigt förtjust på Gina Tricots smycken!! Dog verkligen och ville ha exakt ALLT! Ska nog köpa en helt bunt imorgon. Jag är verkligen dålig på att köpa accessoarer, riktig fegis på sånt. Men när jag såg Gina Tricots smycken så ville jag köpa var enda ringar, örhängen, halsband, klockor mm.

Juste innan jag möte upp Lisa och Andrea så fick jag äntligen hämta bilen min från verkstaden. Den är så fin nu efter sin lilla operation. Men det var riktigt halt på vägarna, på väg hem hade två otäcka olyckor hänt. Hoppas de inblandade klara sig. Inshallah jag hoppas att inget otäckt eller allvarligt händer ute på vägarna denna helg nu när det är riktigt kallt och halt ute på vägarna.

Hope u guys had a great Friday! Ta hand om varandra så hörs vi laters!

Kärlek

120202

Idag har det vart en bra torsdag. Började dagen med att komplettera mitt examensarbete tillsammans med Sara. Jag trodde aldrig jag skulle orka träna idag men man ska inte underkasta sin förmåga. Lyckades dra till SATS och köra 30 min spinning och 30 min core. Riktigt nöjd med mig själv. Det enda jag oroar mig är att jag inte har vägt mig. Är rädd att jag inte har gått ner i vikt än. Aja ska väga mig i helgen och se resultatet. Om det finns nån resultat.

Godnatt everybody!