The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Fuck förkylning

FAN!!! Varför nu, jag vill inte va förkyld nu, den får gärna kommer i slutet av nästa vecka då jag åker hem till kära Sthlm. Jag har så mycket att göra med skolan, blääää. God help me säger jag bara. Aja kära läsare tyck synd om mig. Ligger i soffan och kokar upp. Usch har feber också. Då är det bara dricka mycket vatten och försöka ta det lugnt.

Förresten när ni har feber brukar ni besöka toaan allt oftare då? Jag menart blir ni kissnödiga var 5:e minut? Det blir jag iaf, hela tiden jag har feber så blir toaletten min bästa vän. Apropå bästa vän det är dags för mig att besöka bästisen nu.







Fuck förkylning!

Uppdatering är vad bloggen behöver!

Hahaha sorry alla läsare. Jag har haft så myket att göra men jag har även vart på latsidan med. Nu ska jag iaf uppdatera bloggen. Uppdatering är vad bloggen behöver! Funderar även at byta designen med. Men först måste jag krya på mig, är nämligen förkyld och ont i halsen. Ligger bokstavligen i soffan och försöker må bra.

Älskar Spotify! Har på sistone lyssnat sönder på musik. Lyssar just nu på Chris Browns skiva Graffiti. Trodde de skulle va en dålig skiva men ones again så har han gjort en bra skiva. Lite mognare än den förra skivan. Vad kan det bero på kan man tänka sig. Aja nu ska jag dricka lite varm choklad och fixa håret, har en föreläsning att gå på imorn. Får se om jag orkar gå på den.

Vi hörs senare! Peace n love everybody!