The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Nu SMÄLLER det!!!

Jag var vart helt upptagen med att umgås med nära och kära. Ta igen all tid som vi har förlorat pga mina studier uppe i norr. Har även hunnit jobba på Metropol och sända radio. Igår gick det hur bra som helst, hann med allt och blev klara i god tid. Hann till och med att gå till frissan (Urban Hair) och fixa till mig in för idag!!! Idag SMÄLLER det!!! Har haft en nedräkning på fejjan och idag är dagen här som hela familjen har väntat på!! Vi ska nämligen åka iväg till Dubai. Ska bli så kul att äntligen få åka iväg och umgås med släkten. Inshallah hoppas allt går bra!!! Sköt om er alla, ska verkligen göra mitt bästa med att blogga, ni får ha lite tålamod. Man är ju trots allt på semester!


Ha en riktigt skön sommar people!!!

METROPOL!!

Nu är jag tillbaka mina kära läsare!
Det var ett tag sen jag bloggade, har ju tagit examen och då får man lov att ha lite sommarlov. Nu är jag back in Stocktown. Kommer att jobba lite grann och den 28 juni smäller det!!! Då sticker jag till DUBAI och är där i 4 veckor. Examens present av dear mama.

I fredags var jag tillbaks på Sveriges radio och Metropol. Var sjukt kul att komma tillbaka, vill bara gå dit varje dag och sända program. Älskar kanalen och kollegorna, var sååå nice att se alla igen. Idag sände jag Sommarstudio 66 tillsammans med Ella. Skitduktig tjeje, visst vi hade lite kaos i studion men det gick bra. Jag är inte den typen som får panik utan det sker när allt har lagts sig. Det är verkligen en fördel att vara en filbunke, man lär sig iallafall av sina misstag. Var så jävla taggad inför sändingen och det var jag även efteråt, älskar att sända på Metropol 93,8. Hoppas få fortsätta hos de i framtiden.



Jag och Ella på Metropol 93,8. Klicka på bilden!

21:00

För 26 år sen kom lilla jag till världen, exkat 21:00 tittade jag ut till den stora världen!! Jag haft haft en mycket fin och underbar dag. Har haft vädret på min sida och jag har käkat min favorit tårta från Pallas, nämligen jordgubbstårta. Vill tacka alla för dem fina gratulationerna!! Värmer mig jättemycket!! Nu ska jag gå på bio med syrrona och kolla på X-men filmen. En födelsedags present från Abbi!!



The sound of the day: Oskar Linnros - 25

Den här låten spelas flitigt idag till min speciella dag, lämnar 25 för big 26!! Är ganska skönt att slippa vara 25 mer. Oskar Linnros med låten 25 blir The sound of the day!!!



Oskar Linnros - 25

När jag var ett barn talade jag så som ett barn
mitt sinne var så som ett barns och du vet
jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur

(Fy fan va skönt)

Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig
Det kommer hända om det inte hänt
(Fy fan va skönt)
Du kommer brinna upp
Åh du kanske förlåtit kanske förlåter men
Du kommer aldrig brinna så igen, min vän

Nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut
Som om det gjordes för din skull
Och du har någon ny att somna bredvid nu
Det är inte lätt att va så ung

(Fy fan vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
För ögonen svider och hjärtat bränns
(Vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
Ungdomen brinner ge mig eld
(Vad skönt)
Skönt att jag aldrig blir 25
För Sysifos ska till himmelen
Jag svär att jag aldrig blir 25 igen

(Fy fan vad skönt)
(Fy fan vad skönt)

Jag var ett loppisfynd hon ville ha nått
Och jag blev använd en gång mest på skämt
(Fy fan vad skönt)
Var hennes tryffelhund
Åh jag borde förstått det men jag förstår det nu
Jag tänker aldrig mer bli 25 för

Nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut
Som om det gjordes för din skull
Och du har någon ny att somna bredvid nu
Det är inte lätt att va så ung

(Fy fan vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
För ögonen svider och hjärtat bränns
(Vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
Ungdomen brinner ge mig eld
(Vad skönt)
Skönt att jag aldrig blir 25
För sysifos ska till himmelen
Jag svär att jag aldrig blir 25 igen

(Fy fan vad skönt)
Det vet du
(Fy fan vad skönt)
Det vet du
(Fy fan vad skönt)
Det vet du
(Fy fan vad skönt)
Det vet du

12 timmar kvar!

Exakt kl.09:00 för 26 år sen började jag sparka och vara jobbig i mammas mage. Kan inte fatta att hon har orkat med mig. Exakt vid den här tiden för 26 år sen började mamma få värk och åkte in själv till sjukhuset. Jag plågade mamma i 12 timmar innan jag bestämde mig för att komma ut till världen. Min mamma var och är en riktig krigare!!! Är tacksam att ha henne i mitt liv. Love ya MAMA!!!

It's my BIRTHDAY!!

Go, go,go shorty it's your BIRTHDAY!!! Idag är det min födelsedag!!! Hela 26 år today!! Manshallah, tackar gud för allt och hoppas på flera födelsedagar. Idag ska det firas med familjen med jordgubbstårta och helgen hoppas jag på utgång :-). Kan inte fatta att min dag är äntligen här :)

Examen 1 juni 2011

Kom nyss hem från Statts! Där har en hel del dansande, sjungande och kramar skett. Tre magnifika år har jag spenderat här i Piteå, idag tog vi examen!!! Kan inte förstå det, det är helt sinnessjuk (som oftast säger här i norrland)!! Vi började dagen med champangefrukost hos klasskamraten Boel, där erbjöds det massor med frukt, ost mm. Vi skålade och lekte några lekar innan vi delade ut "Klassen ......" Gissa vad jag blev?? Jag blev "Klassen Filbunke". Tycker det var helt rätt, jag är en lugn person som inte få panik så lätt. Efter att ha delat ut kartongtallrikarna med "Klassen ......." så skrev vi i varandras böcker. Det var kul att skriva vad tycker om varanda. Ska läsa vad alla skrev om mig imorgon.

När vi var tvungna att fortsätta skrivandet på middagen, vi var tvugna att gå till skolan för att delta avslutningscermonin. Vi fick en ros, ett diplom och ett band med en LTU nål. Efter cermonin stack vi till radioredaktionen och hade lite samtal med lärarna och fullföljde traditionen med att skriva våra namn på pelarna. Det gör varje avgångsklasser, det blev en hel del fotografering. Sen väntade middagen som var helt underbar med god mat, trevligt sällskap, bra musik, havets stormar mm. Sen var det party party på Stadshotellet!! En underbar dag helt enkelt!!!

Kommer verkligen sakna människorna! Har lärt känna trevligt folk, hoppas vi håller kontakten! Jag är inte den typen som gråter men idag var det ett sånt tillfälle!! Nu har jag ett examen i mitt bagage!!!! Examen 1 juni 2011

Snart är det examens dags!

Jag känner att nu är det nästan klart! Tre år uppe i Piteå har gått hur fort som helst. Det var vart mycket skratt, tårar, ångest, sorg med mera. Helt värt det, skulle inte byta ut detta mot något. Ska snart gå och lägga mig efter att nagellacket har hunnit torka. Måste vara fin på den stora och speciella dagen!! Kan INTE fatta att jag tar examen idag!! Och nästa vecka fyller jag år, älskar juni måndag då massor med saker sker. Lovar att ta massor med bilder imorn.

Laters!