The Shoeholic

All about shoes and alot more!

11.11.11

Idag är det en speciell dag, en dag som inte kommer att upplevas igen. I alla fall inte på hundra år.

Idag har det vart en härlig dag. Umgicks med fina Emilie. Det blev lunch på stan, gick runt och kollade på kläder, prylar, fika och en hel del snack om livet, drömmar, fotboll och resor.

Helt enkelt en härlig 11.11.11

In time

Var och såg filmen In Time tillsammans med syrran. Tyckte det var en bra film. Justin Timberlake som har huvudrollen är väldigt bra i filmen, plus så är jan riktigt snygg med. Man kan ju börja ta honom som en seriös skådis nu.

Go and see the movie now!

RIP JOE FRAZIER

En av världens bästa fighter har lämnat oss. Må Joe Frazier vila i frid!

Dr.Murry GUILTY!!

Ikväll har hela världen väntat på domen på Michael Jacksons läkares dom. Dr. Murrys dom var GUILTY!! Han är skyldig till vållande till stjärnans död. Jag har följt rättegången och bevisen var tydliga. Tror att alla som såg rättegången tycker att det var helt rätt dom mot läkaren. Nu sitter han i fängelset till den 29/11 då han ska få reda på straffet, hur länge han ska sitta i fängelset. RIP MJ!

EID MUBARAK!

Idag firade jag Eid tillsammans med min underbara familj. Haft en toppen dag med släktningarna, gick och såg Tintin. En måste film måste jag säga, sjukt bra film. Nä nu är det läggdags för min del. Hoppas ni har haft en toppen söndag.

Godnatt!

111101

Hehe efter midnatt, jag vet men who cares? Not me! Kan inte fatta att det redan är 1 november! Holy shit, redan 111101!! Tiden flyger iväg, what have I done lately? En bra fråga!

Har jag hunnit träna än?
- Nope, varje gång jag ska börja så blir jag hindrad av en jävla förkylning.

Har fått jobb än?
- Nej, söker som en galning och väntar på svar och har fått några besked.

Vad vill jag göra?
- Just nu vill jag sända radio!!!! Vill känna nervositeten, dra i spakarna och trycka på knapparna och säga: Sho alla soft som lyssnar. Saknar tiden att få sända radio. Inshallah den tiden kommer snart.

Vad måste jag göra?
- Börja med träningen på allvar! Måste, (och då menar jag MÅSTE) jag gå ner i vikt.

Jag vill vara happy! Och just nu känner jag inte så lycklig. Är glad att jag har familjen och vännerna runt omkring mig, men jag är inte lycklig med situationen jag är i just nu.