The Shoeholic

All about shoes and alot more!

ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN!!! Nu är jag klar med tentan och den är inlämnad. Nu kan jag äntligen andas ut igen ALLHAMDULLILAH!! INSHALLAH hoppas på det innersta att ja blir godkänd.

Nu är det PARTY PARTY som gäller. Det är min första Halloween här uppe i norr. Har alltid lyckats vara i Sthlm när det är Halloween och festa där. Kommer inte attavslöja vadjag ska vara ikväll. Det får ni vänta med tills imorgon då jag lägger upp alla bilder från festen här :) Nu ska jag käka och slappna av lite grann innan det är dags att fixa sig. Hoppas ni får en underbar kväll!




Inget av detta ikväll!!

The sound of the day: Rihanna feat. Drake- What's my name

Här är RiRis andra singel från det kommande plattan Loud. Även om jag inte diggar tjejen så har hon en unik röst och gör bra låtar om man kan shacka loss på dansgolvet. Plus det skadar inte att samarbete med hunken Drake som är en grym artist. Skitbra låt att plugga till enligt mig! Vad tycker ni om låten eller om Rihanna?




Rihanna feat. Drake- What's My Name

The sound of the day: Ryan Leslie- Never gonna break up

Jag måste säga att jag kommer denna vecka baa lägga upp The sound of the day inlägg. På grund av att jg har en hemtenta som ska göras denna vecka kommer inte ha tid att blogga. Lovar att uppdatera mycket under helgen. Kommer lyssna mycket på musik när jag pluggar för tentan. Igår fick jag upp ögonen för denna låt. Den haffade mig på en gång. Funderar att använda låtaen som startjingel till mitt program.




Ryan Leslie- Never gonna break up

The Event

Har väntat hur länge som helst för söndagen ska komma. Äntligen är det söndag och det mneas att The Event går i tv runtan ikväll. Just NUUUU!! Gillar serien skarpt mycket. Följer ni The Event? Vad tycker ni om serien?




The Event

The sound of the day: Chris Brown- Yeah 3X

Guess who is BAAAAAACKKKKKKKKKKKKK!!!
Thats right Bitches Chris Brown är tillbaka. Killen har hitta tillbaks till sin sund. Är helt förälskad i denna låt. Den e TUNG!!!!! Jag lovar ni kommer också att älska låten om inte så kommer ni att gilla den.

Ja, ja jag vet att han slog skitungen Rihanna och det är absolut fel att en man rör en kvinna. Men det är HISTORIA!! Man måste kunna förlåta killen, speciellt när han insåg att han gjorde fel och bad om ursäkt och jobba med sitt samvete. Vi ska också kunna förlåta.

Hursom helst så rekommenderar jag hans nya låt från han kommande platta. Längtar tills albumet kommer! Kommentera vad ni tycker om låten.




Chris Brown- Yeah 3X

Lördagsmys

Nu ska jag fortsätta att ha en mysig lördag, helt enkelt lördagsmys med doftljus som jag har tänt. Verkligen mysig med levande ljus.



Ha en forsatt trevlig kväll kära läsare.
Peace n Love

Did I do a great job?

Äntligen är det fint och mysigt i lägenheten tack vare Abbi som vill ha det mer hem trevligt, nu är mattorna på plats. En sak som jag och syrran tänkte på och det är att vi båda tycker att lägenheten ser mycket större ut. Allt på grund av allt skit som vi har samlat eller inte har pallat att ta hand om. Kan ni tänka er hur mycket sopor vi har samlat på oss istället för att vara pigga och kasta en påse så fort den blir full.

Aja hur som helst, nu ska jag bara koppla av. Imorgon är det nämligen söndag, då är det The Event som gäller och in sista dag att slappa. För att nästa vecka har jag en tenta som ska vara klar på fredag. Kommer att sitta hela veckan med den. Inshallah hoppas verkligen att jag klara av den.

Förretsen lovade ju att visa er hur mattorna såg ut som vi köpte ida. Plus så bjuder jag på before and after bilder så att ni er skillnaden. Hahaha att jag faktiskt har städat ;)

What do you guys think? Did I do a great job?

 



Before



After



Before



After



Before



After



Before



After



Ena mattan vi köpte



Och den andra, självklart ska det matcha

DÖDA DEN DÅÅÅÅÅÅ!!!!

Då var man hemma igen efter en mysig promenad med syrran. Vi stack först ner till stan för att jag behövde köpa nya leggins senare knattade vi bort på JYSK för att köpa hem lite saker till lägenheten. Syrran ville så gärna skaffa nya mattor oc så behövde hon köpa ett nytt täcke. Hon som har klagat på hur kallt de har blivit om nätterna. Själv klagara jag inte, jag har det varmt om nätterna :)

Man blir väldigt hungrig efter all shopping. Som tur gjorde vi mycket tacos igår som blev över. Så det vara bara att varma allt i micron och hugga i. Nu när vi båda är mätta och belåtna så har vi hur mycket pant att panta. Ska tvinga med syrran ner till ICA. Hon tingade faktsit med mg till JYSK ida. Plus jag ska dammsuga lägenheten igen.

Igår precis innan jvi skulle gå och lägga oss så såg jag något svart krypa på golvet. Trodde först att det var en dammtuss men så gick jag närmare och massor med ben som kröp på golvet.
- Fy fan det är en spindel som kryper på golvet!! Skriker jag.

Syrran var redan i sin säng och frös till. Hon är nämligen livrädd för spindlar. Jag sprang till hallen för att hämta e dojja för att döda spindeln. Men så klantig jag är så skjuter jag in spindeln under tv-bänken. Jag ville inte stoppa in fingrarna där. Vem vet vad för slags spindel det är, kanske är en med massor med gift i sig. I want to live tänker jag i mitt huvud medan syrran skriker på mig
- DÖDA DEN DÅÅÅÅÅÅ!!!!

Jag tog på mig dojjan och stoppade in foten under tv-bänken och såg till att döda den. När jag sköt iväg bänken så hittade jag inte spindeln. Var fan kan skiten ha tagit vägen. Aja efter en halvtimme så pallade jag inte hålla vakt på spindeln så jag gick och la mig i sängen och tittade på en film med min favorit skådis Denzel Washington. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette. En film i hans yngre dagar 1987 som han fick en Oscar för.

Därför ska jg ta fram dammsugaren och dammsuga hela lägenheten så att syrran kan känna sig lite tryggare plus att lägga fram mattorna och ha det fint och mysigt i lägenheten. Kommer att lägga upp bilder senare på hur fint och mysigt vi båda har det här.

Nä, nu är det dagt att tvinga md syrran ner till ICA och bli lite rika. It's time for PANTA MERA!!



Avslutade promenaden hem med en fin solnedgång



Abbi ger en tummen upp för shoppingen



Postiva med hösten är alla fina färgerna på löven



Lilla jag



Då var vi framme i JYSK



Älskar dessa skor på asfalten



Syrran såg framemot shoppingen

Den störste genom tiderna i FOTBOLL fyller år!!!!!

Den störste genom tiderna fyller år!!! Självklart snackar jag om Pelé, kungen inom fotboll! Stort GRATTIS till dig Pelé. Kan inte fatta att snubben är hela 70 år. Han ser så himla ung ut, Ok jag över driver kanske lite grann men helt ärligt om man jämför honom med Maradona så ser han yngre ut. Hur som helst detta inlägg ska inte handla om hans utseende utan om hans karriär. The King in Football har vunnit tre VM och gjort sjukt många mål och inga mål som helst, här snackar vi om snygga mål. Vann sitt första VM här i Sverige 1958 som 17 åring. Inte illa eller hur!!!

Hur som helst så vill jag gratta Pelé på sin 70 års dag här i bloggen!




Pelé VM 1958 Sverige

Come on people we need more of Jersey Shore

Nu är jag och syrran propp mätta. Vi satt i soffanmen båda benen uppe på bordet och såg på sista avsnittet av Jersey Shore! Snacka om vad jag älskar den serien. Så himla roligt och titta på dessa människors drama. Ja, jag jag vet att det är lite mesigt at titta på Jersey Shore men jag är åtmistone ärligt med att jag tittar på den serien. Ett sätt att koppla av och komma bort från verkligheten och ärligt talat man blir e addict när man blrjar se serien. Come on people we need more of Jersey Shore. Längtar redan till tredje säsongen! Efter JS så tittade vi på ett nytt avsnitt av McDreamy och co. Alltså Grey's Anatomy om ni inte visst vem McDreamy är. Helt och avnitt tyckte jag med det tyckteinte syrran.



The cast of Jersey Shore


Hmmmm, funderar på att sminka mig lite grann, testa en ny ögonskugga mm. Kan inte gå och lägga mig än. Kan lika gärna prova på olika make up och tänka ut vad jag ska vara till Halloween nästa vecka. Har ni något förslag vad jag ska va? Kommentera gärna.


Greys Anatomy

Fin städat och tacos kväll

Nu är det finstädat hos mig och det är dags för en tacos kväll med syrran. Snacka om vad hungrig jag är. Har inte käkat något på hel dagen. Tacos kvällen är vi båda väl förtjäna av. Syrran funderar på att dra till JYSK imorn. Hon vill gärna att jag ska hänga med. Måste nog hänga med så att jag kan få lite frisk luft i mina lungor, har inte vart ute sen jag blev sjuk (alltså tre dagar).

Nä, nu ska jag och syrran smälta ner tacosen och fortsätta titta på Idol. Förretsen jag kommer att lägga upp bilder på hur fint det är i min lägenhet imorn plus bilder på utflykten till JYSK. Ha en fortsatt trevlig kväll kära läsar!

Peace n Love

The sound of the day: Outkast- So Fresh, So Clean

Nu när man har städat så blir man väldigt nöjd med hu snyggt och rent det är. Eller som jag brukar säga varje gång jag har städat So Fresh So Clean. Älskar att säga så när det är fint hemma hos mig speciellt när man har denna goding. Väldigt skön beat i låten och älskar Andre 3000 rapvers. Om ni undrar var ni kan hitta låten så finns den i deras platta Stankonia. Lyssna och tyck till.



Outkast- So Fresh, So Clean

Bättre sent än aldrig....

Snacka om vilken seg dag jag har haft. Jag som planerade att gå upp rätt tidigt ida och käka frukost till Tyra Banks Show. Efter det börja diska diskberget somjag och syrran har skapat och sen stor städa. Syrran oc jag har inte lyckats eller rättare sagt pallat att städa i snart 3 veckor. Men ida bestämde jag mig för att göra allt detta. Bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Gick upp halv ett, låg kvar i sängen till halv två och tittade lite grann på Oprah (hemskt tema i programmet ida). Sen gick jag upp för att tvätta av mig och bi lite fresh innan städningen. Började diret att säda badrummet och där efter tog hand om diskberget. Sen damma och torka av alla borden i huset. Nu är det bara dammsugningen och svabba golvet kvar. Sen är det So Fresh So Clean in da House!! Plus ida ska syrran och jag ha tacos kväll!! Det var mer än en månad sen vi hade tacos kväll ihop. Eftersom det var jag som tog hand om städningen så är det syrran som tar hand om matlagningen ida.


Så här såg det ut när jag skulle börja städa i lägenheten

Vardagsrummet

Syrran som skiter ner skrivbordet

Köksbordet fullt med tallrikar och tomma juice kartonger

Hallen full med sopor och skor

Resväskan som jag aldrig pallar packa upp kläder ur



Fullt med disk

Saker får inte ens plast här, finns ännu mer disk på köksbordet

Sopor som ska slängas

More garbages



Bye bye dammråttor, ida ska ni försvinna!

The sound of the day: Usher- More

Första gången jag hörde den här låt var på en Bodypump träningen. Blev helt förälskad i låt och den fick mig att träna hårdare. Jag kan verkligen rekommendera den här låt till träning, tipset är att lägga denna låt i din Ipod. Därför är denna heting The sound of the day! Lyssna och tyck till.



Usher-More

Resultatet!

Nu är jag hemma och små surfar samtidgt so jag tittar på Hells Kitchen med syrran. Som vanligt var det en myckey lärorik Digitalfoto föreläsning. Har hela tiden velat lära mg hur man mixar färg och svart&vit i photoshop och det fick vi lära oss ida. Fick även genomgång om skärpa och oskärpa. Såå nöjd med denna kurs!

Jag vet, jag vet jag har sagt det flera gånger i dem senaste inläggen. Men jag kommer att fortsätta att tjata om. Förresten jag lovade att jag skule visa för er resultatet för mina målade naglar. Kan jag säga att jag blev väldigt nöjd. Hur coolt som helst. Trodde verkligen jag skulle bli besviken eller att allt vara bara fejk och tt försäljningstrick från Isadora. Vad tycker ni?





Måla naglarna

Jag funderar på om jag ska måla mina naglar. Behöver piffas upp lite grann nu när man är sjuk och uttråkad. I måndag shoppade jag lite grann tillsammans med en klasskamrat. Kan lugnt säga tt det behövdes efter seminariet vi hade på förmiddan. Snacka om hur nervös jag var, tror inte heller att jag var ensam om det. Men alt gick bra med intressanta diskissioner.

Anyways på shopping turen så hittade jag en klänning på Vero Moda som jag har spanat in ett bra tag. Det var bra att jag inte impuls köpte de när jag jag den första gången för att nu hade de nämligen sänkt priset på klänningen. Så den fick följa med mig hem. Köpte även ett par träningsbyxor från H&M och graffiti nagellack från Isadora. Ska testa det ida och se om det är en keeper or not. Kommer att lägga upp bilder på resultatet här. Ni får gärna kommentera vad ni tycker.




Det bästa som finns APELSINJUICE!!

Shooo alla sköningar!
Hoppas ni mår bra. Med mig är det skit! Inte alls kul att va sjuk. Känns som att jag har blivit på körd av en bil när jag faktiskt blivit på körd av förkylningen. Men men väntade på att bli förkyld mycket tidigare på hösten då alla blev smittade dirket efter sommaren. Eftersom jag en den typen som blir lätt förkyld men med åren så har jag byggt upp mitt immunförsvar med att dricka varje morgon et stort glas apelsinjuice. Det är det bästa som finns APELSINJUICE!!

Sen så har jag smått börja träna igen. Ska verkligen börja hårdträna så fort jag blir frisk igen Inshallah! Men jag gick upp vid halv 12-tiden ida. Helt ärligt så skulle jag kunna sovalägre men börjad få värk i hela kroppen plus jag va sååå himla kissnödig så man va ju tvungen att gå upp. Jag ska bara va hemma och chilla och hoppas att jag mår lite bättre för att kunna gå på kvällsföreläsningen. Pluggar en Digitalfotokurs på onsdags kvällarna.

Min familj och mina vänner tycker att jag är bra på att ta bilder och jag har alltid gillat fotografera. Så jag tog chansen att välja denna kurs i min utbildning för att förbättra mitt fotande.

Nä nu är det dags för mig att käka lite frukost oh titta på Oprah där skådisen Julia Roberts gästar. De snacka om hennes senaste film Eat, Pray, Love som jag vill såååå gärna se och läsa boken.

Peace n Love



Så här se lilla jag ut när jag är sjuk!

101020

Well bitches guess who is BACK!!!!
Hahaha skämtosido alla läsare så ha jag bestämt mig för att börja blogga igen. Med en ny design till bloggen som jag filadepå ida i sängen med feber så fick jag tillbaka motivationen att börja skriva igen. Ska pilla på en ny header nu under veckan. Beror på hur länge jag blir sjuk, måste nämligen fixa headern i plugget där det finns Photoshop.

Hahaha det komiska är att jag slutade blogga när jag va sjuk och nu när jag har bestämt mig för att blogga igen så är jag sjuk. Men ska lova att uppdatera så mycket jag kan även om jag har sjukt mycket med plugget. Ska verkligen bli kul att blogga igen. Kul att man har motivation till något. HATAR verkligen hösten som deppar ner mig mörkret. Blir lätt deppig och tappar motivationen under hösten. Förresten jag har börjat träna på allvar nu, en annan motivation. Måste få en fin kropp till Beach 11 :) nä men helt ärligt så vill jag ha en bra hälsa. Ni får gärna peppa mig när jag hamnar i de svackorna på vägen.

Nä nu är det läggdags för min del, åtminstone försöka sova. Ser fram emot Digitalfoto kursen imorn på kvällen. Sjukt inspirerande kurs, kommer att lägga upp mina bilder på uppgifterna som vi får här i bloggen. Sköt om er alla läsare.

Peace n Love