The Shoeholic

All about shoes and alot more!

In my bed

Som rubriken lyder så ligger jag fortfarande kvar i min sköna varma säng. Fan jag borde skämmas, men jag har omvänt dygnet. Låter inte bra för att imorgon har jag förläsning kl.09. Önska mig lycka till att komma upp till den. Hur som helst så ska jag upp nu och fixa mig för att sen gå och fika med Denise coh prata lite grann om Examensarbetet (börjar redan få ångest för den). Snackade med syrran nyss, hon fick jobbet hon sökte förra veckan. Säger bara stort grattis syrran, jätteglad för dig.

But now I have to bounce!
Peace n Love

Dinner is served

Tyvärr har den här fredagen vart en riktigt dålig fredag!! Suger fett kan jag säga. Först mailar jag två tröga lärare i mina kurser. Små bråkade med de för att de är tröga. Sen var det the time of the month som vi kvinnor går igenom, mitt humör har vart en ren bergodalbana. Sen jag jag inte till gymmet som jag hade planerat så det får bli imorgon. Kommer att döda min kropp då. Så ha den här dumma fredagen sett ut. Hade tänkt att gå och festa ikväll men fan heller. Är inte alls på det humöret.

Är iallafall nöjd och stolt att jag har hållt mig från godis eftersom jag har haft (och har fortfarande) en enormt sötsug. Har lite mörkchoklad som jag ska äta ikväll. Åt en mycket god middag nyss som gick jättefort att fixa. Blev lax tillsammans med majs och så kokade jag broccoli som jag hade till istället för potatis som jag annars brukar ha till laxen. Visst ser det gott ut?



Dinner is served

The sound of the day: Kanye West ft. Jay Z, Rick Ross, Nicki Minaj - Monster

The sound of the day blir gott och kort Kanye West med låten Monster. Den här låten blir bara bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den. Ville ta med musikvideon men det fanns bara dålig kvalite på youtube så ni får nöja er med ljudfilen.



Kanye West ft. Jay Z, Rick Ross, Nicki Minaj - Monster

I'm back!

I'm back, HAHA again! Jag har haft lite mycket att göra med kursstart och allt. Har denna vecka börjat med att äta mer hälsosamt. Min största utmaning är att sluta dricka Coca Cola. Jag är inte den typen som äter godis eller chips utan det är läslen som är man onda fiende. Så Inshallah hoppas allt går bra.

Jag började med att äta mer nyttigt denna vecka. Ska verkligen försöka äta regelbundet och gå till gymmet. Har varit lat med att gå ner till stan där gymmet befinner sig. Har sagt att jag ska gå ditt flera gånger till syrran utan att lyckats gå ut genom dörren. Vet inte om det är en liten rädsla jag har.

Men men idag är det fredag och det innebär PARTY för somliga. Kåren bjuder på en riktigt fest ikväll men jag funderar på om jag ska stanna hemma. Schlager temat är inte riktigt min grej. Däremot ser jag framemot nästa helg, då ska jag verkligen gå och festa på kåren :)

Nä nu ska jag titta på lite serier och sen får vi se om jag lyckas ta mig till gymmet.

Peace n Love

Mobilinlägg

Testar att skriva från min älskling! Yesbox ni läste rätt, min älskling. Min nya kärlek är ingen mindre än min Iphone! Vi blev ett par förra veckan, rättare sagt i onsdags fann vi varandra. Det var kärleken i första ögonkastet, det sa bara klick på en gång. Haha fan vilken fantasi man har. Har lite svårt att sova pga att jag är övertrött så bästa sättet att fördriva tiden är att leka med min baby. Rekommenderar verkligen att skaffa en Ipone om ni inte redan har gjort det. Kommer att kunna blogga ännu mer och hålla er läsare uppdaterade. Nä nu är det nog dags för mig att lägga ifrån mig min lilla älskling innan den får mig alldeles pigg Godnatt på er kära läsare Peace n Love

HAHA SÅ EFTER!!!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!! Hoppas alla har haft en underbar helg! Ja, jag vet att jag är efter men bättre sent än aldrig!