The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Hinna Hinna Hinna Hinna!!!!

Jag måste hinna, hinna, hinna, hinna med massor med saker innan fredagen! Fredag är den stora flytten tillbaka till El Stockholmo. Jag måste bara kunna få stanna upp och andas lite grann. Inshallah jag hoppas verkligen jag hinner med allt, annars är det inte BRA!!! Nu har jag iag stortstädat i lägenheten så att bovärden kan komma och besikta lägenheten. Snacka om att jag har ont i fötterna. Det enda som behövs göras är dammsuga och svabba golvet, det får syrran göra eftersom jag har fixat allt annat. Men nu måste jag gå och lägga mig, har en redovisning imorgon tillsammans med TV-ettorna. Vi ska redovisa våra program som vi har producerat, ska bli kul och intressant och se de andras program.

Sista helgen i Piteå!

Det var länge sen jag körde två dagars festade. Fredag bjöd på en härlig fest på kåren och igår var det Challange som gällde. Var där och tittade på dröm finalen Barcelona-Man U i CL. Såå gött att Barcelona vann med 3-1. Efter matchen kom det härliga gänget och festade natten lång. Det var den bästa lördagen på länge. Självklart har det blivit ett resultat av allt festade, har INGEN röst kvar. Fattar inte hur jag ska kunna sända radio imorn med klassen. Får se om jag ens kan komma och delta. Kommer sakna alla som jag har lärt känna här men kommer att vara skönt att komma bort här ifrån med. Känns bra att avsluta detta kapitel och på börja ett nytt. Vad som kommer att hända i det nya kapitlet har jag ingen anning om. Just have to wait and see!!

Wonderful FRIDAY!

TGIF!!! Dagen har verkligen vart effektiv, med all filming (var impad på alla andra och tyckte jag sög) och på börjat med kompletteringen på examensarbete. Sen vart det fest för hela slanten på Kåren BARTÖMMNINGEN! Snacka om att det var sjukt bra musik och verkligen härligt folk. Hade det så sjukt roligt och sjöng med låtarna som jag diggade till. Shufflin bjöd jag självklart på dansgolvet när det spelades LMAFO:s Party rock anthem. Hahaha det roligaste är att jag har ingen röst kvar, helt borta av allt sjungaden (snarare SKRIKANDE)!! Men det var och är helt värd det! Sista festen på kåren nånsin för min oss som slutar nu. Då måste man gå ALL IN! Nu är jag nyduschad och ligger i sängen och måste sova. Ska gå upp om 3 timmar och 20 min. Ska nämligen gå till plugget och göra klart det sista med examensarbetet. Hur som helst så hade jag en WONDERFUL FRIDAY!!!!!

Första intervjun avklarad!

Idag har jag fortsatt jobba med hemtentan. Satt och jobbade med de sista frågorna och blev glad. Är världigt arg på läraren som lovade att lägga upp powerpionten från sista föreläsningen på Fronter. Påmånde henne igår at hon skulle göra det och då lovade att hon skulle göra det idag morse. Lite svårt att svara på en fråga när svaret finns på powerpointen. Skitsamma, när jag skrev klart tentan så gick jag till min grupp och filmade in intervjun med Jaqueline. Förutom att jag var lite stel (var skitnervös!!) gick det bra. Ska imorgon fortsätta filma imorgon och intervjua Tejbz. Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag börjar skriva manus :)

Love Wednesday

Älskar denna onsdag! Har inte gjort något speciellt, har bara suttit i skolan hela dagen och pluggat hemtentan som jag har i programledarrollen i TV. Skrev nästan klart hela tentan, har vart väldigt effektiv med tanke på att jag började skriva på tentan idag. Fick även reda på att min 10 minuters intervju uppgiften (som jag var tvungen att göra om) blev godkänd så nu behöver jag bara att kapa ner den till 6.30 min. Har även planerat in sista sakerna som jag göra nästa vecka. Så checklistan blir bara mindre och mindre :)

ALLHAMDULILLAH!!!!



Tentapluggade Björn Häger "Intervjuteknik" is the shit!

Igår hade jag opponering och det gick väldigt bra. Trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde. Har bara några saker som ska ändra i examensarbete innan det lämnas in för sista gången! Avslutade gårdagen med middag och fika hos Denise tillsammans med Sara. Skittrevligt hade vi det, såg även på film. Men det var gårdagen och denna onsdag blir snart den nya gårdagen. Ska bara sitta och förbereda frågor inför min intervju till tv-programmet Panorama som kommer att sändas HÄR nästa vecka. Hoppas min röst håller tills dess. Har haft halsont sen i söndags kväll och har även haft värk i hela kroppen och igår natt fick jag feber. Men som jag skrev som status på Facebook så måste jag vara Superwoman, har inte råd eller tid att bli sjuk!



Pastasallad med kyckling och massor med kakor och donuts och läsk till fikat.

Hyfsad tisdag!

Har haft en hyfsad tisdag idag. Haft opponering på mitt examensarbete och opponerat på någon annans arbete. Väldigt intressant arbete kan jag säga. Verkligen kul och läsa andras arbeten och se hur de har jobbat och utvecklats. Men kommer att skriva mer om min dag senare. Nu ska jag över till Denise för en trevlig middag och fika tillsammans med Sara, som äntligen är tillbaka från LA.

Laters!

The sound of the day: Beyoncé - Who run this world (Billboard music awards 2011 performence)

Igår gick Billboard music awards 2011 och alla snackar om Britney Spears och Rihannas uppträdande tillsammans. I det uppträdande fick man se Brittan göra en klassiker, nämligen kyssa ingen mindre än Rihanna själv. Sist vi såg Britney kyssa någon på scenen var på VMA:s, då hon kysste Madonna. Men jag tycker att det uppträdande på Billboard music awards var inget speciellt. Den som knäckte alla var Beyoncé!!!! Helt sjukt att hon alltid lyckas överträffa mina förväntningar när hon släpper nya plattor. Jag älskar hennes nya låt Who run this world, som hon har samplat från Major Lazer låten Pon de floor och blir The sound of the day! Istället för att lägga upp videon (som för den delen är helt underbar) så lägger jag upp hennes uppträdande från igår. Vad tycker ni om hennes perfomence??




Beyoncé - Who run this world (Billboard music awards 2011 performence)

Zlatan mer än bara fotbollsspelare

Jag läste Aftonbladet igår och såg ny bilder på honom. Han och hans lagkamrater i Milan har nyligen vunnit scudetto och alla känner ju till att Milan har ett stort intresse för mode. Det har Zlatan och alla andra fotbollsspelar också. Zlatan och resten av Milan står som modeller för Dolce & Gabbana. De har gjort den nyutkomna boken ”Milan Fashion – Soccer Player Portraits”. Gick in på D&G:s hemsida och jag gillade de flesta porträtten på spelarna. Tycker att Zlatan ser väldigt stilig ut. Vad tycker ni? Är han mer än bara fotbollsspelaren Zlatan?



Zlatan Ibrahimovic

Jag VS Kompletteringar

Nu har har suttit hela dagen med att komplettera mina texter till Journalistisk skrivande kursen. Och jag kan skrika ut att jag är klar!!! Nu håller jag tummarna på att läraren blir nöjd och godkänner allt. Jag vill bara ha sommarlov NUUU!! Kan inte fatta att det är bara 2 veckor kvar till jag sticker från Piteå till huvudstaden. Svårt att fatta att man har vart här i tre år och utbildad sig, att man har utvecklats så mycket. Kan iaf säga att jag är nöjd. Men ska spara på allt hej och hopp tills jag ser att allt är godkänt.



The sound of the day: Black eyed peas feat. David Guetta - Everything wonderful

Jag älskar denna låt! Riktog party låt och gillar verkligen titeln EVERYTHING WONDER! Den här ska man verkligen lyssna på om man vill bara glömma bort alla sina bekymer och bara njuta av nuet och ha kul. The sound of the day är låten Everything wonderful med Black eyed peas tillsammans med David Guetta. Spelade sönder denna låt igår kväll, jag blir så peppad och party sugen när jag hör denna låt. Hoppas ni också blir det.

"I wanna live my life wanna let go
I wanna loose myself on the dance floor
I wanna reach your love wanna get close
I wanna make you feel wonderful
Come on let’s rock’n'roll like a rolling stone
Come on let’s go turbo o zone
Come on let’s roll come on and get gone
And don’t come with no talents leave them at home
I don’t want nobody all up in my face with that bullshit"

"And I don’t want no motherficking drama
You can kick it bad but… keep your bad karma
Trying to get my zen on like the Dalai Lama
And I don’t want no motherficking drama
I don’t need no motherficking drama
I don’t need no motherficking drama
You can kick it bad but… keep the bad karma
And I don’t want no motherficking drama"




Black eyed peas feat. David Guetta - Everything wonderful

Last nights outfit

Mina fötter är helt döda från all dans igår. Vaknade nyss och ni ska bara veta hur ömma fötterna är. Så nu sitter jag här på sängen och ska snart börja opponera på någons C-arbete. Tror att det kommer att bli intressant, man kan ju alltid hoppas på det. Men jag väntar på Sara som skulle vara inloggad på skype och MSN för ca.40 min sen. Men det gör inte mig något. Förresten så här såg jag ut igår kväll, va tycks?

Dead feet!

Kom precis hem från en mycket lyckad kväll. Det var skitgrym musik och de var helt sjuka som uppträde på scenen ikväll. Dansade loss som fan även med en skadad fot men vad gör det, man lever bara en gång och ikväll var det fan hiphop. Nu ska jag tvätta bort sminket och fixa mig för läggdags. Hoppas ni har haft en toppen fredag, jag vet att jag har haft det.

Kärlek till er alla!!

 

F-E-S-T!!!!

Idag är jag på ett bättre humör, visst vill jag bli klar nu med plugget. Det är så mycket att göra på så kort tid. Men inshallah all kommer att gå bra. Men idag är det fredag och då ska man inte vara sur eller ledsen. Ikväll är det fest som gäller PARTY PARTY! Ska sticka till kåren och festa loss, det är hiphop tema ikväll och det kommer att bjudas på en hel del coola framträdande på scenen. Hoppas verkligen att det blir en grym kväll men härlig musik.  Även om jag är lite små skadad i ena foten så ska jag fasiken dansa loss på dansgolvet. Eller kanske föra som Lionel Richie ”dancing on the ceiling”. Hursomhelst så är det F-E-S-T som gäller. Vad ska ni göra ikväll?

Idag rann kanan över och jag fick NOG!!!!

Idag har det vart en tuff dag. Och när jag menar tuff dag så menar jag verkligen tuff och jobbig dag. Den tuffa dagen handlar om den mentala biten. Tro inte nu att jag är sjuk i hivudet för dte är jag inte, utan jag har bara känt mig vilse. Som person är jag mycket stark, jag ses som en väldigt stark ung kvinna inom min omgivning. Är aldrig den som klagar utan letar alltid efter lösningar till problemen, får aldrig panik utan tar det alltid lugnt och försöker fixa allt. Jag är den personen som alla kan komma till och prata och bjuder på en axel att gråta på. Problemet med mig är att jag går nästan aldrig till mina vänner eller systar och ber om hjälp eller pratar om mina problem (kan vara allt mellan himmel och jord).

De senaste månaderna har jag tycket massor om plugget och lärarna. Men som alla vet så är jag inte de första som gnäller på saker utan förösker hitta lösningar och kolla på olika perspektiv. Jag har även tänkt massor på framtiden, ekonomin med mera. Idag rann kanan över och jag fick NOG!!!! Jag ringde den enda människan på denna jord som jag kan prata med om allt, som alltid finns där för mig genom vått och torrt! Jag började gråta från början till slutet av samtalet. Jag har inte gråtit på flera månader, tror faktiskt det var ett halv år sen jag grät sist. Så pass länge sen var det och allt jag har samlat i mig bara rann över idag och det behövdes. Det var skönt att bara få gråta ut allt, allt för en gång skull vara mänsklig och inte vara denna tuffa starka kvinnan som alla ser i mig. Ibland måste det vara min tur att få prata och gråta.

Var på väg hem från gymmet som jag bara kände att jag orkar inte mera, jag behöver prata med någon om mina känslor, rädsla, ångestbeslut med mera. Så jag tog upp luren och ringde till min underbara människa. Allt jag kan säga är tack!! Vad skulle jag göra utan dig?!! Inshallah jag önskade att jag kunde krama om dig hårt och gråta i din famn som jag alltid har gjort i min uppväxt. Du har lärt mig allt jag behöver veta. Du är mitt allt, jag älskar dig så!!

Shoes!!!!

Det var länge sen jag köpte skor!! Men det är ju den smälllen man får ta när man är student och inte kan spendera CSN bidraget på skor. Men nu i sommar så ska jag se till att köpa alla dessa skor, vad tycker ni? Kommentera gärna.










New nail polish

Jag har börjat använda nagellack allt oftare nu. Älskar att ge naglarna lite färg och denna vecka hittade jag nagellack på H&M för 9:50kr. Stå där stod jag vid kassan och grävde och grävde fram en färg jag ville ha och jag hittade riktigt snygg oranget nagellack. Ska definitivt sticka till H&M igen för att hitta andra snygga nagellack, ett tips till er som vill ha billiga och snygga nagellack.

The End!

It's OVER!!!!!! It's the End!! Smallville är slut och gissa vem som stort grät? Självklart var det jag! Jätteledsen att det är slut!!! Men serien har ju hållt på i 10 år nu. Jag fick alla mina svar besvarade, satt och grät och bet på naglarna och dog av spänning. Ni måste bara titta på sista avsnitt om ni inte har gjort det än. Kommer verkligen sakna Tom Welling, riktig ögongodis!! Hoppas han fortsätter med tv, undrar vad han ska nu hitta på för något.



Tom Welling aka Superman och Justin Hartley aka The Green Arrow

Smallville Finale!!

Nu ska jag titta på sista Smallville =( Kommer att falla tårar nu när min favorit serie ska läggas ner. Kommer att sitta med spänning när jag ska titta på Smallville, kommer Clark Kent äntligen bli Superman, kommer vi får träffa Lex Luthor för sista gången? Vad är det som kommer att hända i sista avsnittet?? Alla mina frågor kommer att bli besvarade när jag ska nu trycka på play!!!!!

ESC 2011

Jag satt hemma ensam för första gången och såg på Eurovison song contest. Har alltid haft sällskap eller går hem till någon och tittat på den. Det var riktigt skönt att vara ensam och käka nått gott. Som jag sa från början till kompisarna så trodde jag inte på att Sverige skulle vinna men jag hade en känsla av att Eric Saade skulle göra bra ifrån sig. Verkligen kul att se att det gick riktigt bra för killen. Inte illa att komma på en värdig bronsplats, bästa placeringen sen Sverige vann sist. Men vi ska inte vara ledsna för det, man kan ju faktiskt säga att Sverige vann. Det var ju svenska låtskrivare till vinnarbidraget Azerbajan. Jag gillade hela showen, programlederna var inte överdrivna jobbiga som alla andra ESC. Stort Grattis Azerbajan!

Gymmet kankse?

Nu sitter jag här i mitt lilla vardagsrum och tittar ut genom fönster och se vilket vackert väder vi har här uppe i norr. Solen skiner och det är klarblå himmel. Jag skäms för att jag inte har hunnit njuta av solen så mycket som jag vill göra. Det är negativa med att plugga, man kan inte njuta av solen  då man sitter inlåst hemma eller i skolan, nedgrävt i miljoner böcker och anteckningar. Om det bara fanns eluttag ute så kunde jag ta med mig min dator, böckerna, filt och lite tilltugg och sitta ute och plugga. Men nu när jag har blivit klar med mitt C-arbete så kan jag njuta av solen lite grann innan nästa skolupopgift kommer. Kan inte fatta att allt är snart över!

Men men nu sitter jag har och funderar faktiskt på att dra till gymmet. Måste träna, har inte gjort det på ett tag och har ÅNGEST för det. Tror inte att det är så många som tränar nu heller, ska nog passa på att gå. Är så skönt att gå till ett halvt tomt gym. Funderar också på vad jag ska göra ikväll, vad har ni för planer ikväll?



Mot Korpen!

The sound of the day special: Ison & Fille - För Evigt

Eftersom jag har vart dålig med att lägga upp The sound of the varje dag så har jag tänkt att bjuda er på en The sound of the day Special. Passar perfekt till att just grabbarna släppt den efterlängtade plattan För Evigt i veckan. Jag har lyssnat sönder på Ison & Filles platta och det gör så ont i hjärtat att jag inte lyssna den mer på Spotify, tackar för Youtube. Kommer definitivt köpa skivan. Minns inte när jag köpte en skiva senast. Anyways så blir För Evigt The sound of the day Special! Kommentera gärna vad ni tycker om plattan.



Galen & Lever Så Här feat. Newkid



Örfila Dig Själv



Stationen feat. Aleks & Stor



När Jag Inte Hade Nåt



Livet feat. Sabo, Hoosam & Aleks



Stockholm feat. Sabo



Sena Nätter, Tomma Glas feat. Veronica Maggio



Krig Och Kärlek feat. Aleks



Tugg På Heltid



Vi Var Barn Då feat. Aleks



För Evigt - Epilog feat. Meron Mangasha



Från Hjärtat feat. Sabo, Hoosam & Aleks (Highwon)

Examensarbetet snart färdigt!!!

Jag har vart såå upptagen med mitt examensarbete, jobbat dag och natt around the clock med detta arbete. Äntligen kan jag se mållinjen och är snart INSHALLAH där. Snart har jag och Sara gått över mållinjen! Sitter just nu tillsammasn med Sara via MSN och läser igenom arbetet innan inlämning som är idag kl.12. Kan inte fatta att vi är snart klara med denna C-uppsats, känns jävligt gött! Sitter och lyssnar sönder Ison & Filles nya platta För Evigt som äntligen är ute. Jag lovar er den är sjukt, sjukt grym! Så glad att jag har fått träffa killarna och jobba på samma radiokanal :)



Ison & Fille nya platta För Evigt

Fast Five ikväll!

Ikväll blir det bio för min del. Ska äntligen se filmen Fast Five! Heta killar och snygga bilar, ser fram emot att se filmen. Ska bli en trevlig bio kväll med syrran. Vad ska ni göra ikväll?

Party party!

Ikväll blir det fest. Ska sticka till kåren strax tillsammans med syrran. Det bjuds på liveband och grym musik, hoppas musiken är bra för att om den inte är det så sticker jag direkt hem och kollar på filmer. Är inte i party modet men hoppas att det ändras när jag kommer till kåren. Skönt att komma bort från examensarbete för ett tag och njuta av livet, det som är här och nu. Vad ska ni göra denna fredagskväll??

The sound of the day: Ison & Fille - Jag skrattar idag

The sound of the day blir albumaktuella hiphop doun Ison & Fille. Fick äran att träffa killarna när jag praktiserade på Metropol och de är helt grymma. Lyssna just nu på Metropol Morgon och där är fredagsgästen, de snackar om Lilla al Fadji, nya plattan För evigt mm. De spelade just denna låt som jag älskar, en riktig sommarlåt. Så därför har jag valt denna låt Jag skrattar idag till The sound of the day. Enjoy!!



Ison & Fille - Jag skrattar idag

Hard work in the morning!

God morgon allihop! Om det ens är folk som är vaken vid den här tiden. Jag är sååå extrem trött. Det har blivit för lite sömn den här veckan. Har jobbat hårt med att skriva ihop mitt examensarbete. Gick och la mig halv tre imorse och nu sitter jag här igen, nyvaken och ska fortsätta skriva. Ikväll blir det lite paus från examensarbete och blir lite fest. Det är tema SOMMAR på partyt och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Får inte heller inspiration av dagens väder som bjuder på regn. Har bara lust att stanna hemma ikväll och ligga i sängen och kolla på filmer. Men jag har inte vart ute och festat och shakat röven på ett tag. Plus syrra vill att jag ska festa med henne, don't want to disappointe her. Men hoppas ni får en bra start på denna fredag!!

Vi hörs Laters!

No more soccer!

Jag har på senaste tiden bara bloggat om fotboll och mitt favorit lag Barcelona. Då förstår ni hur fotbollsintresserad jag är. Självklart var det ingen snack om saken att skriva om det gigantiska mötet mellan Barcelona och Real Madrid. Men nu när det är över så blir det mindre fotbollsinlägg här.

Nu kommer jag att skriva om plugget som tar all min tid. Satt uppe hela natten med mitt examensarbete som ska vara klart på fredag. Fattar ite hur fort tiden går. Men men mer snack om det senare. Kom på att jag måste lägga upp The sound of the day, var ett tag sen jag gjorde det. Lägger upp några ikväll. Ska fixa mig lite för att gå till stan och möta upp Emma som jag ska fika med.

Vi hörs Laters!

1-1 Barcelona - Real Madrid 110503

Barcelona är i final i CL!!!!!! Det va såå väntat och det är de helt värda. Men det som fick mig att vara lycklig var att få se Eric Abidal på planen igen. Manshallah att på sex veckor komma tillbaka från tumöret. He is a true HERO!!! Önskar verkligen att jag kunde se finalen på Wembley men plugget sätter stopp för det. Fan va götttt!!!




BARCELONA TILL CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2011!!!!

El Clasico Grande finale!!

Sista El Clasico för i år. Grande finale i CL semin! Ska se matchen hemma och heja fram mitt Barca!! Verkligen kul att iniesta börjar och att Eric Abidal är tillbaka efter sjukdom. Hoppas att det blir vacker fotboll och att det bara snackas om fotboll och inte lägger fokus på bråk och skit.