The Shoeholic

All about shoes and alot more!

5-0 5-0 5-0 5-0 5-0 5-0 5-0 5-0!!!

WOOOOW!!!! Barcelona slog hela 5-0 mot äckliga Real Madrid! Vilken match, vilken underhållning mina gryma grabba bjöd på. Snacka om att Barcelona FÖRNEDRADE Real Madrid! Jag är en STOLT BARCA fan! Fan ta er som tveckade på Barcelona och trodde att Madrid skulle vinna på bortaplan. För mycket Mourinho och crybaby Ronaldo yra. Tänker er att snorungen har inte gjort mål i någon El Clasico match sedan han lämnade Man. United för Real Madrid. Som sagt pengar är inte allt i världen, det är bara att lära sig av Madrid som spottar ut pengar som skulle göra nytta för alla fattiga barn i världen.

Men men jag trodde verkligen att Real Madrid skulle spela på hög nivå men vad fan bjöd de på?? Jo deras äckliga osportsliga spel. Hatar när man spelar fullt. Har aldrig gillat Ramos och som den skitungen spelade, han kan fan gå och dö! Det är så skamligt att han spelar fotboll och spelar på samma plan med talangfulla spelar.

El Clasico tillhör BARCELONA!!! Och som de spelade, denna måndag slutar exakt som jag vill. What a lovely MONDAY!!!

El Clasico 29/11 2010 Barcelona - Real Madrid 5-0!

The sound of the day: David Guetta ft. Rihanna - Who's that chick

Då var det dags för The sound of the day och denna gång faller den på David Guetta som nu har samarbetat på Rihanna och har gjort det igen, en hitlåt. Gillar verkligen Rihannas smink i videon. Vad tycker ni om låten?



The sound of the day: David Guetta ft. Rihanna - Who's that chick

Sweet Monday

Ni vet hur måndagar kan vara, sega och tråkiga. Man vill ju helst slippa måndagarna men min måndag har vart hur bra som helst. Började med att träffa min grupp och planera inför onsdagen, haha hla mötet tog ca. 50 min. Sen gick jag hem igen och käkade en ordentlig frukost och funderar lite på mina utställningensbilder. Mitt under min inspirationstänkande så ringde Emma (tjejen som också är med i gruppen jag arbetar med) och ville veta om jag hade lust och hänga med henne på stan och käka lunch. Sånt erbjudane tackar man inte nej till. Fixade till mig lite grann och drog till stan och käkade en mycket god lunch på Thai restaurangen. Kan verkligen rekommendera mina vänner som plggar här uppe med mig om att gå till Thai Garden. Med mätta magar gick vi runt en stund i stan innan det var dags att gå hem igen. Haft en Sweet Monday och jag hoppas att det fortsätter så. Inshallah vore nice att gå lägga sig med ett stort leende på läpparna med en Barca vinst. För att ni vet ju att det är El Clasico ikväll!!

EL CLASICO!!!

Jag längtar tills imorgon, då smäller det!!! EL CLASICO!!!! Forza BARCA!!! Älskar FC Barcelona! Inshallah jag hoppas verkligen att de vinner över Real Madrid! Jag önskar verkligen att Messi gör ett sånt där drömmål mål imorgon. Vilka vill ni ska vinna? Hurmyckt kommer det att stå? Vi får helt enkelt vänta tills imorgon. FORZA BARCA!!!


FC Barcelona

CSN och Shopping

Idag är det löning men för min del blir det CSN och idag var jag lite shopping sugen. Var i plugget och jobbade vidare med filmen som jag och gruppen har jobbar hårt med. Efter vårt möte stack jag och en vän från gruppen till stan och shoppade lite grann och hann även handla. Mycket trevligt var det, mycket skrattande och psykbryt på en viss väska och jag kan säga att det var inte min väska. Detta lyckades jag haffa hem, sjukt skn och snygg stickad tröja från H&M för 199:- sen köpte jag en jättefin väska men tyvärr så har de ingen bild på väskan på hemsidan så den får jag fota själv och lägga upp på bloggen som jag göra imorgon. Pallar inte att ta fram kameran och fotografera.





Sorry för en dålig uppdate!

Sorry för en dålig uppdate! Jag har haft fullt upp med plugget. Men snart börjar det att lugna ner sig. Hade en lång kväll igår med Digitalfoto. Var sjukt nervös eftersom jag vi kulle redovisa våra bildserier. Jag ska alltid börja redovisa eftersom jag står först på listan och jag HATAR att vara först men skönt att få allt överstökat. Läraren tyckte om bilderna och jag själv var nöjd med uppgiften. Gjorde en bildserie på syrran som bakade. Hon är grym på att baka och denna gång gjorde hon sin goda blåbärspaj. Vad tycker ni själva om bilderna, kommentera gärna?



















45 minuter

Äntligen är det söndag och det innebär ett nytt avsnitt av The Event! Bara 45 minuter kvar, dags att börja fixa godbitarna. Varm choklad med grädde, lite havrekakor och pepparkakor och kanske lite julmust. MUMS!


Himmelsk GOOOD!!!

Jag är ingen riktig frukost människa. Jag är den typen som skippar frukosten för att få mer skönhetssömn. Men nu börjar jag ta tag i det problemet. Eftersom vi alla vet ju att man måste käka frukost för att klara av dagen och om man vill gå ner i vikt. Eftersom jag vill gå ner några kilon så har jag börjat träna (även om jag har varit lite lat de senaste veckorna) och äta lite nyttigt och käka frukost.

Här om dagen när jag gick och handlade märkte jag i kyldisken att Arla har gjort två nya yoghurts. En med jordgubbs smak och den andra med svartvinbär smak. Jag är den typen som hatar fruktkött och klumbar i youghurten men som tur är så är Arlas nya yoghurt slät och har inga klumbar. Så glad jag blev, för att jag är den typen som käkar yoghurt till frukost så jag köpte med mig den med svartvinbär för att testa den. Käkade yoghurten till frukost idag och jag kan säga att den är himmelsk GOOOD!!! Jag rekommendera verkligen den till er som gillar yoghurt och som gillar svartvinbär. Den har ren smak och är utan aromer och jätte god och krämig. Det är inte sista gången jag köper Arlas svartvinbärs yoghurt.



Arlas nyhet

The sound of the day: Far East Movement feat. The Cataracs & Dev - Like A G6

Jag har i tre veckor tänkt ut vilka som sjunger denna sköna låt. Trodde först att det var LMFAO men så var inte fallet men det låter jävligt likt dem. Äntligen vet jag vad låten heter Like A G6 och det är Far East Movement feat. The Cataracs & Dev. Verkligen en nice låt att dansa till, vad tycker ni?



Far East Movement feat. The Cataracs & Dev - Like A G6

The sound of the day: De La Soul - Me, Myself and I

Älskar den här låten och gruppen! Minns som det var igår när jag hörde och såg videon för första gången, NOSTALGI säger jag!! Me, Myself and I, så känner jag mig i denna stund. Vad tycker ni om låten? Kommentera gärna.



De La Soul - Me, Myself and I

Tillbaks uppe i norr

Det var ett tag sen jag bloggade. Sist var jag hemma i underbara Stockholm och spenderade tiden med familjen. Love them to death!! Nu är jag tillbaks här i norr och jag kan säga att jag inte har saknat snön. Riktigt kallt har det blivit. Längtar redan tillbaks till huvudstaden, det var så mycket som jag inte hann att göra. Men men det får jag t igen på ett sätt. Nu är det fokus på plugget som gäller.

Förretsen igår så shoppade jag på H&M:s hemsida. Köpte byxdressen (eller jumpsuit hur ni vill kalla det) som jag har spanat in på rätt så länge. Måste passa på när det var clubdag med 10% rabatt på hela köpet. Sånt gillar jag och byxdressen blev min, vad tycker ni?




Jumpsuit H&M 199:-

The sound of the day: Willow Smith - Whip my hair

Den här tjejen har TALANG!!!! Hon ska lätt tacka sina föräldrar. Om ni inte vet vem Willows föräldrar är så kan jag berätta hon är dotter till snygga skådisen och rapparen Will Smith och vackra skådespelerskan Jada Pinkett Smith. De har verkligen söta barn. Kan ni tänka er att Willow är bara hela 9 år gammal!!! Och hon kan sjunga så här bra, hur bra kommer hon inte låta när hon har blivit äldre? Vore kul och se Willow samarbeta med farsan Will Smith! Lyssna och kommentera vad ni tycker om Whip my hair.





Willow Smith - Whip my hair

Sjukgymnast

Nu käkar jag frukost och sen ska jag till sjukgymnasten för första gången. Men det är inte jag som ska ditt utan min kära mamma ska dit. Ska ge henne skjuts, efter det ska jag in till stan med syrran. Måste verkligen köpa underkläder. Ska även hinna med att träffa min vän och hennes söta son. Inshallah jag måste verkligen träffa hennes, skulle egentligen göra det igår men hann inte pga att jag var så upptagen med hela feta släkten. Massor med blider från dag ida, håll utkik!!

Dagens outfit

Idag är det Eid och det är då man ska sjävklart vara extra fin. Hade två outfits, en för bönen då jag hade på mig sjalen och abaya (en såkallad svart långarmad klänning med olika och vackra motiv på) och den ena outfiten som jag hade på mig under abayad, kavaj, ny klänning och nya svarta leggins. Så här såg det ut:

 

Me in Abaya, allt köpt i Dubai



Kavaj & leggins H&M, klänning Vero Moda

The sound of the day: Bobby Womack - Across 110th Street

Älskar klassiska soul låtar. Så idag bjuder jag på en riktig goooding! Jag säger bara BOBBY WOMACK!!!!! Älskar Across 110th Street!!! Vad tycker ni om låten?? Kommentera!



Bobby Womack - Across 110th Street

Eid al-adha

EID MUBARAK MINA SYSTRAR OCH BRÖDER!!! Hoppas ni har fått en underbar Eid al-adha med nära och kära. Jag kan säga att jag har haft en underbar Eid med min kära familj. Familjen är så otroligt viktig för mig och att bara få umgås med släkten under Eid betyder väldigt mycket. ALLHAMDULILAH jag är så lycklig att kunna fira Eid med med min familj. Inshallah jag hoppas att jag får uppleva nästa Eid med er.




Inshallah en vacker dag ska jag uppnå mitt mål i livet Hajj

Guldbollen till kungen ZLATAN!!!

ÄLSKAR ZLATAN!!! Jag tänker inte skriva om all skit killen får. Bara ett positiv inlägg om killen som avgjorde Milano derbyt. GRATTIS mannen det finns ingen i svensk fotboll som är i samma nivå som dig. Förberedd prishyllan med flera Guldbollar framöver :) Så glad att du fick Guldbollen för femte gången, det är du helt klart värd! Seriöst de borde byta namnet på priset till Ibra bollen eller Guld Zlatan. Som sagt big up for the king ZLATAN!



Zlatan Ibrahimovic Gulbollen vinnaren 2010
(bilden lånad från Aftonbladet)

"Stockholm i mitt hjärta"

Så himla skönt att vara hemma med familjen och va i Sthlm. Älskar storstan., som Berghagen sjunger Stockholm i mitt hjärta! Så nu får ha tålamod med att det blir lite dålig uppdatering här på bloggen. Lite info om vad jag har gjort ida. Gick till frissan ida :) det behövdes verkligen. Efter de va jag i stan en snabbis. Vill inte förstöra min finna frilla i regnet så jag åkte hem. Va hemma en stund innan jag åkte och hälsade på mamma på jobbet. Nu sitter jag här hemma efter att ha vart och hämtat upp syrran på Arlanda. Tänkte nu små fixa inför den underbara dagen imorgon. Kommer skriva allt om morgondagen och så lägga upp bilder.

Imorn smäller det!

Min uppdatering för dagen idag suger. Jag har nämligen inte hunnit, har vart borta hela dagen för en sjukt bra föreläsningen med Erik Niva. Sen har jag förberett taco kvällen jag och syrran hade. Hon fixade en god kladdkaka. Ni sitter jag här proppmät och har packat färdigt. För imorn smäller det!!!! It's STOCKHOLM TIIMMEE!!! Men nu måste jag gå och lägga mig nu. Har en Digitalfoto lektion imorgon bitti sen sticker jag till ELSTOCKHOLMO.
Peace n Love!!

Godmorgon Godmorgon Erik Niva

Godmorgon alla kära lyssnare! Just nu käkar jag lite frukost och gör mig lite iordning för dagens föreläsning. Vi har fått fin fin besök ida :) Nämligen sportjournalisten Erik Niva från Sportbladet. Jag läste förra året en kurs som heter Sport- och kulturjournalistik och de som läser den kursen idag har förläsning som vi andra elever på skolan är bjuda att delta. Eftersom jag är väldigt forbollsintersserad så är det en självklarhet för mig att gå på föreläsningen, även om jag kunde ligga kvar i min varma säng hela dagen. Nä, nu börjar tiden att ticka iväg. Ska börja rulla mig till plugget. Ska haffa md mig kameran och ta bilder på föreläsningen. Vi hörs!
Peace n Love




Erik Niva

Natti Natti

 

The sound of the day: September & Petter - Mikrofonkåt

Vilken tycker ni är bäst, orginalet eller Septembers cover? Ni får nöja er med en livesänding med Petter, hittar tyvärr inte orginalet på dålia Youtube.



September & Petter - Mikrofonkåt



Petter - Mikrofonkåt (Live Stockholm Kulturfestival 2009)

Så mycket bättre

Älskar programmet Så mycket bättre som visas på TV4. Gillar hela konceptet de har där de samlar ihop olika svenska artister i ett hus där de ska bo ihop, lära känna varandra och tolka varandras låtar. Blev lite orolig när de andra skulle tolka Petters låtar. Tänker er att Lil Babs tog Petters låt Såklart!! Då tänkte jag i mitt huvud att det här kommer inte alls att funka. Men så fel jag hade och det är jag glad för. Alla gjorde sjukt bra ifrån sig. Gillade Lil Babs tolkning av låten Såklart och Lasse Berghagens tolkning av låten Längesen. Men jag tyckte ändå att Septembers tolkning av låten Mikrofonkåt var lite bättre. Han fick mig att fälla en tår. Har alltid gillat Petter, han är en grym rappare och man fick lära känna honom så mycket bättre i programmet där han fick kämpa med sin dyslexi.



Petter, September, Sandelin, Di Leva, Plura, Babbsan, Berghagen

The Snooki Song

HAHAHAHA!!! Jag vet inte om ni tittar på MTV serien Jersey Shore men det gör jag. Är likson hooke av den serien, kan inte sluta titta. Hur som helst ni som är lika hookade som jag så kan jag säga att säsong 3 drar igång i USA redan den 6 januaria!!!!! YEAAAAAH!!

Såg nyss denna klipp och jag kan lugnt säga att hon är såå jävla lik Snooki från just serien Jersey Shore. Parodin är så klockren :) Ni måste bara titta, kunde inte sluta skratta.



The Snooki Song

Xbox 360 Kinect olycka

Jag blev såå sugen på att skaffa Xbox 360 Kinect. Det ser verkligen roligt att spela, man spelar man sin kropp. Men de som säljer Xbox 360 Kinect borde varna alla spel freak att det kan hända olyckor när man spela ihop med andra. Hahaha man borde nog visa det här klippet innan man vil köpa Xbox 360 Kinect.



Tycker synd om killen, ett tecken på att tänka om att köpa nya Xbox

T-shirt time

Jag var inne nyss på Modekungen.se och såg några av deras snygga T-shirts. Jag föll direkt för den här T-shirten. Jag ärn en som gillar Lil Waynes musik. Vissa låtar jävligt bra att lyssna på när man är arg eller behöver bara komma bort från verkligheten ett tag. Jag måste jag bara köpa T-shirten. Vad tycker ni om den? Vilken gillade ni bättre, den svarta eller den vita?



Modekungen 349:-



Modekungen 349:-

Shoes time!!!

Ligger i sängen med världens jobbigaste huvudvärk. Inte så smart att låta mina ögon vila på dataskärmen. Skulle ta en power nap men som ni ser så blev resultatet inte så lyckad. Istället kolla jag runt på nätet och letar efter ordentliga vinterskor. Är lite sugen på uggs liknade skor. Vilka tycker ni jag ska köpa? Spara eller slösa?



Scorett 2400:- (äkta Uggs)



Skopunkten 249:-



Skopunkten 199:- (gillade detaljen på sidan)



Ett gott skratt förlänger livet

Syrran visade mig det här klippet förra veckan och jag kunde inte sluta skratta. Stackarn hon kämpar verkligen med sångrösten. Men det är rätta takter, man ska aldrig ge upp utan kämpa vidare. Nu behövde jag ett gott skratt och det ger denna tjej. Vill bjuda er läsare på ett gott skratt i dessa mörka tider.

Lunch time!

Kom nyss hem från föreläsningen. Det gick bra fast ändå inte. Måste bara ge läraren e stor eloge som verklígen gör sitt bästa. Kan tycka att en del av oss elever är rent sagt för jävla måste läraren. Strunt samma nu byter jag ämne.

Är hemma för att käka och sen täffa min grupp (som jag trodde vi skulle träffas direkt efter föreläsningen). Måste höra vad vikom fram till förra gången, är lite vilse. Förresten jag fick en snöchock imorse. Jag visste ju att vi hade snö men att har bara blivit mer och mer snö här uppe. Nu är det vinter på riktigt, NOT GOOD! Men hellre snö än regn. Lägger upp en bild som jag tog när jag var på väg hem. Men nu är det Lunch time för me!

Wow 220 läsare!!!

OMG som Usher sjunger ut. Idag är der jag som sjunger OMG. Säger bara WOW och TACK SÅ MYCKET!!!! Igår skrev jag ju att jag hade hela 82 läsare. Det hela slutade med 92 läsare. Har aldrig haft så många läsare tidigare. Jag trodde verkligen att det skulle vara svårt att slå det rekordet. Som jag fick svälja min tunga. Idag har kommentarerna bara trillat in och hela 220 läsare idag. Stort tack för era fina kommentarer! Blir såå glad men nu känner jag pressen. Vill inte besvika er kära läsare. Vill ju att ni stannar kvar. 220 är nästan ett omöjligt tal all slå. Vi får se hur det går i framtiden.



WOW 220 IT'S A BIG FAT RECORD!!!

It's boots time!

Snacka om att man inte har nån koll vad som händer utanför sitt fönster. Jag visste ju att snöstormen kom på besök men jag visste inte hur resultatet skulle se ut. om hem för en studen tillsammans med syrran. Hon gick och småhandlade. Kan säga att jag ångrade mig att ge henne sällskap, så mycket snö har vi fått här uppe på en dag. Nu är det kängor och boots som gäller fölr mig del.




IT'S BOOTS TIME

The sound of the day: Plan B - She said

Kort och gott, diggar killen sångröst och han kan även rappa. Gillar den här låten och Paryin skarpt mycket. Kommentera vad ni tycler.



Plan B - She said

And the winner is??

Tack alla för era fina kommentarer, ni har verkligen hjälp mig. Nu har jag bestämmt mig, and the winner is??? Den vita klänningen och de vita skorna. Ni tyckte att jag skulle köpa de svarta skorna, jag kom på att jag har rätt så många svarta högklackade skor, så smartast är ju att köpa de vita/beiga skorna.



Klänning från H&M 249:-



Skor från H&M 299:-

Dress VS Dress

Är inne i H&Ms hemsida och tittar lite på vad för klänningar jag ska köpa när jag är i Stockholm. Behöver verkligen er hjälp. Vilken dress passar jag i bäst enligt er?






Vilka skor passar till klänningen?



Halloween bilder

Sorry, jag vet att jag är lite sen men bättre sent än aldrig. Jag lovade ju vatt visa er bilder från Halloween. Om ni inte vet vad jag skulle vara för något så var jag en militärsoldat. Va tycks?













Godmorgon/Godeftermiddag

Godmorgon eller godeftermiddag för de flesta. Jag vaknade för en timme sen. Var helt död efter alla mina sysslor igår. Jag som hade planerat denna dag med at vakna kl.10 äta en god frukost, vika ihop kläderna från igår, gå till skolan för ett litet möte och sen ner till stan och träna. Allt som stopppar mig är kylan. Det är kallt i lägenheten och det är snöstorm ute. Om ni fick välja att stanna hemma eller gå ut i snöstormen vad skulle ni välja? Jag tror att ni skulle ta det säkra vägen och stanna hemma.

OMG SNÖKAOS

HERREGUD!!!!! SNÖKAOS nu igen, för i helvete skärp er nu. Vi bor för fan i Sverige och inte i Afrika, förvänta er att vi har vinter i detta avlånga land. Varja år samma gamla visa, oj det snöar. Blir sååå less på att vi svenskar blir chockade varje gång det börjar snöa. Vi är inne i november månad nu, inte långt kvar till jul. Då ska det börja snöa. Nästa år vill jag inte höra denn gamla visa. Den är helt enkel gamml och omodern!!! Vad tycker ni, håller ni med mig?



Vill inte läsa detta nästa år!!

Filmtips!!!

Nu är det So fresh, So clean hos mig. Lukat nytvättade kläder i hela lägenheten, riktigt nice! Nu ska jag se till att bädda sängen och fixa något att käka sen funderar jag på titta på någon film. Vill gärna ha filmtips, vad rekommenderar ni mig?

TACK TACK TACK TACK TACK

Jag är inte en person som skryter men i det här fallet måste jag göra det. Jag har hela 82 läsare idag!! Kan ni tänka er 82 läsare!!! IT'S A RECORD! Det är ett väldigt svårt rekord att slå. Är grymt glad och speciellt tack för alla fina kommentarer! Verkligen blir såå glad, jag vill så gärna att bloggen ska bli läst av så många som möjligt. Sååå stort TACK för kommentarerna :)



Bilden är lånad från Google.se

Teen Mom

Jag har forfarande inte börjat städa me jag lovar det kommer jag att göra. Sitter i sängen och käkade lite mellis nyss och tittar på MTV serien Teen Mom. Gilar verkligen den serien. Dessa tonårsmammor kämpar i sin vardag fö sina små söta bebisar. Alla mammor (okej, inte alla men de flesta mamas) i världen är my true heros!!! Har ni sett serien, isåfall vad tycker ni?

Sneakers

Det var ett tag sen jag köpte sneakers. Man kan lugnt säga att jag är ett freak när det gäller skor överhuvudtaget. Älskar att köpa mig ett par sneaker. Ska hem till Stockholm i helgen. Fundrera på om jag ska gå och köpa de här snyggingarna, va tycks?

Nike Wmns Air Royalty Hi - 386169 500

Nike Wmns Air Royalty Hi

The sound of the day: Labyrint - Kärleken

Jag har alltid gillat Hiphop, speciellt svensk Hiphop. Kommer ihåg när jag såg Petters konsert på Cirkus 1999 eller 2000 (minns inte riktigt vilket år). Men när jag gick i gymnaiet så tappade jag lite grann den svenska Hiphopen. Men som tur är så har jag tagit tag i det och lyssna mer och mer.

Älskar denna låt, den har en bra mening. Diggar väldigt mycket låtar som har en mening. Ni vet folk lyssna alltid på beaten när de hör en låt för första gången. Jag är helt tvärtom, jag lyssnar alltid på texten först och sen beaten. Som sagt jag är lite annorlunda jämfört med andra. Vad tycker ni om låten?



The sound of the day: Labyrint - Kärleken

Syrran och hennes pizza

Nu är tvätten klar. Hehe var det för någon timme sen. Nu är det bara lite disk och dammsugning som gäller. Sen är jag klar med dagens sysslor. Fick ett sms från syrran nyss. Hon kommer att stanna i plugget till kl.22 ikväll. Hon har haft föreläsning 9-16 och sen ska hon redigera sin film med sin grupp. Stackarn kommer att vara så hungrig när hon kommer hem. Hon vill så gärna att jag går ut och köper någon snabbpizza. Om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte gå ut och köpa pizzan. Jag orkade inte ens köpa juice imorse, hur ska lyckas gå ut i kylan igen? Aja vi får se om jag pallar att gå ut köpa den där jobbiga pizzan.

Breakfast

Jag har avklarat mitt andra krig, kämpade mig ut i kylan och köpte min eftelängtade juice. Fick bli apelsinjuice, ma måste få i sig C-vitaminer nu när kylan är här för att stanna. Köpte mig en välförtjänt frukost, ostfrallor, bananer, gurka och yoggi yoghurt, Dags att mumsa i sig detta!

Även om den varma täcket lockade mig och kunden frestade....

Jag är sååå himla tött! Men jag får faktiskt skylla mig själv, gick och la mig kl.5 på morgonen. Kunde helt enkelt inte sova. Fast jag borde faktiskt få en stor eloge för att kriga med täcket och faktiskt drog i kragen eller rättare sagt T-shirten och kom upp ur sängen. Även om den varma täcket lockade mig och kunden frestade mig att stanna kvar i sängen och skita i tvätten så lyckades jag komma upp i tid.

Men denna dag kunde ha börjat bättre. Allt är så klart syrrans fel som vaknade förre mig. Nu tänker ni säkert oå att hon väckte mig men så fel ni har. Det gorde hon inte utan och dra upp all juice som fanns kvar. Jag är en person som måste få i mig juice innan jag kan börja käka. Nu sitter jag här uta juice och frukost. Alltså jag måste ut i kylan (det är helt galet, -12 grader ute) och köpa juice. Tror ni att jag vill ut i dena kyla??? I DON'T THINK SOOO! Men men, får nog ta dagen andra kriga och kriga mig ut i kylan ändå. Idag är jag hemmafru, det innebär att jag har inget plugg utan är hemma och ska se till att lägenheten ser lite fresh ut och tvätta kläderna (både mina och syrrans, visst är jag en grym syrra?) och ska se till att små handla nu när jag har inget juice att drick. Hur kommer eran dag att se ut?



Tvätthögen som jag tvättar just nu.

The sound of the day: Ke$ha - We R Who We R

Jag har såå svårt att sova om nätterna. Har typ blivit vampyr som sover på dagarna och vaken hela natten. Det ska bli ändring på det nu. Just nu lyssna jag på Ke$ha med låten We R Who We R. Verkligen skön låt, speciellt när man springer på löpbandet i gymmet. Hon uppträdde igår på MTV EMA, satt hemma och tittade tillsammans med syrran och vi båda trodde att hon skulle uppträda just med den låten. Men precis innan hon skulle köra igång så sa jag till syrran att hon lär ju bara köra Tik Tok eller en medley med den och We R Who We R. Hade jag rätt eller? Japp hon sjöng bara Tik Tok, sjukt besviken blev vi två. Vi som ville höra andra låten. Men men jag nöjer mig med att han låten på min Spotify lista, Ipoden och är i bloggen. Va rtcker ni om låten?



Ke$ha - We R Who We R

Idag är det verkligen en seg dag

Idag är det verkligen en seg dag. Sitter i soffan och tittar på Teen Mom på MTV. Verkar som att det är en Teen Mom weekend. Min hjärna vill att jag ska vara kreativ och plugga men kroppen protesterar som fan!! Har ett diskberg att ta hand om. Har satt en deadline för disken, den ska vara klar idag 23:59 hahaha. Hoppas verligen att jag klara dealinen.

Saker som gör en glad är alla kommentarer jag får (jaja jag vet det är inte så många men man ska vara glad för det lilla man får :P). Fick en kommentar idag på mitt förra inlägg om att hon gillar min blogg. Bara sån kommentar gör en glad. Hoppas verkligen på att få flera kommentarer, gäller att jag blogga så mycket jag kan och gör om designen lite grann.

Hur har redan lördag sett ut och hur kommer den att fortsätta ikväll? Tips på att göra ikväll?

Wall Street: Money never sleeps

Kom precis hem från den mysiga biokvällen med syrran. Vi både har velat se Wall Street: Money never sleeps hur länge som helst utan att ha tid. Så idag förslog jag e biokväll och syrran nappade på en gång på Wall Street. Det jag gillar mest med syrran är att vi har samma peronslighet och samma smak när det gäller filmer. She is my movie buddy :)

Helt klart en grym film som jag rekommenderar alla att se, plus det skadar ju inte att titta på snyggingen Shia Labeouf ;) Ni som har sett filmen, vad tyckte ni? Kommentera gärna.



Michael Douglas och Shia Labeouf i Wall Street

The sound of the day: Daniel Adams-Ray- Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag har väntat och väntat på att denna kille ska släppa sin platta och ÄNTLIGEN är dagen här! Andra halvan från Snook släppte sin debutplatta Svart, vitt och allt där i mellan den tredje november. Låg i sängen igår och lyssna på alla låtarna och jag för direkt för den här låten. Älskar titeln på låten och jag tänkte direkt på mig själv. Alla som känner mig vet att jag har väldigt svårt att säga förlåt. Jag hatar verkligen att be om ursäkt men jag blir bättre med åren. Så jag tillägnar den här låten till alla er. Speciellt till mina underbara systrar. Jag älskar er och jag lovar att jag ska bli bättre med att säga förlåt, ha bara tålamod. Puss på er.




Daniel Adams-Ray- Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Sorry för en dålig uppdate...

Sorry för en dålig uppdate! Har vart seg sedan jag lämnade in hemtentan förra fredagen och så vad det Halloween party. Sjukt kul var det på förfesten hos Malin och Linus. Fett mycket folk kom, kan lugnt säga att jag kommer aldrig att ha en hemma fest. Skulle inte ens kunna ha kul utan bra bry mig om alla saker i hemmet. Efter förfesten så fortsatte vi feste på Kåren. Det var rätt nice men sjukt besviken på musiken. Jag va så himla peppad att dansa loss ordenligt men fick helt enkelt nöja mig med det som spelades. Avslutade natten med ett besök på MAX, jag och Denise va väldigt hungriga. Det roliga som hände där var att det satt några killar som Denise märkte att de tittade väldigt mycket på mig. Den ena killen börjar snacka i en grov norrlänska

- Nämen, dig har jag aldrig sett tidigare. Gud vad vacker du är!
- Oj, tack så mycket, säger jag.
- ...... Pluto.
- Va, vadå Pluto?
- Ja, du vet hunden Pluto. Du är söt som hunden.
- Haha tack, säger jag tveksamt.

Jag fattade inte vad han menade med Pluto för innan han nämnde Pluto så jiddrade han om något annat sm jag och han polare inte hajjade. Men men kul att han tyckte jag va vacker. Kan ju beropå mitt smink och min klädsel. Så här såg jag ut i Halloween, va tycks?



Kan ni gissa vad jag skulle föreställa?