The Shoeholic

All about shoes and alot more!

The Sound of the day: CRAWL!!!!

 

If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no wind
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love



Chris Brown- CRAWL

Jag rös när jag hörde låten för första gången. Den är så vacker och videon är ännu vackrare. Har spelat sönder låten förra helgen. Ryser och njuter av texten ovanför. Just LOVE IT!! Låten går på repeat all day. Va tycker ni om låten eller videon? Säger bara att Chris Brown is BACK!

Ska lyssna på låten några gånger innan går och jag lägger mig. Goodnight everybody!

Peace n love people

Good day today

Jag har haft en intressant dag idag. Ville egentligen att de skulle vara onsdag, ville helst skippa denna dag. Men förvånat så gick de bättre än vad jag trodde. Jag förväntade mig med att föreläsningen skulle sluta kl.16 idag. Slutade redan vid 11-tiden. Stannade kvar ett tag i skolan för att fixa möte med en myndighet i Lulåe på torsdag.

Nä nu sitter jag här och uppdatera bliggen lite grann innan jag fixar nått att käka. Dör av hunger just nu men det är väl lika bra det med. Måste gå ner i vikt. Det är kanske inte så hälsosamt men men what to do. Nu ska jag sluta innan jag börjar ordbajsa. Hörs laters!

Peace n love everybody




Vad är ditt bästa "gå ner i vikt" tips?

The Sound of the day: Rewind

Jag tittade på ett klipp med Craig David på yourtube igår när han sjöng Michael Jacksons låt Human nature. Han sjöng så jävla grymt. Har glömt bort snubben och hans grymma röst. Kom ihåg första gången jag såg detta klipp och föll direkt för rösten. Han är mycket bättre än i denna låt men det var i denna låt som jag hörde snygga Craig for the first time. Good memories!! Njut ni med av denna gamla låt.



Artful Doger feat. Craig David- Rewind

 

Finally I have Jimmy Choo!!

Äntligen har jag ett par Jimmy Choos. Nu får jag bita i det sura äpplet och då menar jag att jag lever från och med nu bara på nudlar och vatten. But it's worth it! Nä nu är jag såå trött, gick och la mig sent. Ska ligga i soffan och vila ett tag och sen är det städningen som gäller.


De här fick det bli, visst e de snygga?

The sound of the day: Soul Education

Jag har lyssnat sönder denna gamla denga. Älskar Jamiroquai, jag rekomendera er alla läsare att lyssna på de. Får underbara minnen när jag lyssna på Soul Education.




Jamiroquai med låten Soul Education

Rock chick

Nu sitter jag här och lyssnar på en av mina favorit grupper och skriver på en inlämningsuppgift som ska in om några timmar. Det var så länge sen jag lyssnade på Jamiroquai. Fick även ett namnförslag till min RnB/Soul program som jag ska starta (hahaha när jag har tid). Va tycker ni om Soul Education? En av mina favvolåtar från Jamiroquais album Synkronized. Kan mitt program hetta så? Jag tycker de låter rätt fränt. Need your opinion!!


Jag har ingen ork att skriva idag, blir annars bara meningslös skit i bloggen och det vill jag inte. Dagens look idag var lite rock n roll. Tänkte inte på det när Rebecka i min klass sa det. Vi tycker ni? Har jag blivit en liten rock chick?



Toppen med hängslen köpt i nån butik i Dubai, jeans Gina Tricot

Dagens look

Jag har sån huvudvärk just nu. Kan bero på att jag känner mig stressad. Mycket att göra och få saker gjorda. Hoppas bara att allt ordnar sig (inshallah) annars dör jag!

Va tycker ni om min topp som jag köpte i Dubai i somras från min favorit affär Forever 21? Nästa gång jag reser dit ska jag stor shoppa från affären. Typ packa ner hela butiken i min resväska och ta med den hem till Sverige.



891109-091109 Berlinmuren 20 år

891109-091109
Exat idag var det 20 år sen Berlinmuren föll. Jag minns inte så mycket av den dagen förutom att min pappa satt fast klistrad vid tvn och radion den kvällen. Kan inte förstå att det var 20 år sen muren föll. Freden är underbar!!






And don't for get Peace n love everybody!!

BOUNCE!!







Här är några coola klipp med Bounce som alla måste se!

Slut dansat för Bounce

NEEEEEEEEEEEEJ!!!!

Världens bästa dansgrupp (iaf Sveriges bästa dansgrupp) kommer att sluta dansa. Why Bounce WHY!!! Ni är så jävla grymma. Tycker inte ni det? Jag har alltid gillat deras stil, danser mm. Jag har nu bestämt mig att gå och se deras sista föreställing på Globen The Last Bounce i Ericsson Globe!

Mycket trist att de ska sluta men de gör som Björn Borg och Henke Larrson och det är att de slutar på topp. Jag visade ett klipp för min kusin i Dubai i somras. Ett klipp där bounce dansade en hyllning till King of Pop Michael Jackson i Sergels torg. Fy fan, jag får rysningar varje gång jag ser det klippet. Men min kusin blev så sjukt impade på Bounce. Han undrade vilka de var och nu är han ett stort fan av gruppen.


 
Alla i Bounce



Snyggingen Fredrik "Benke" Rydman är en av medlemmarna i Bounce

Guldbollen 2LAX9 till ZLATAN!!!

Mycket händer inom svensk fotboll just nu. Det svenska landslaget har fått en ny förbundskapten Erik Hamrén. Det som överraskade alla var att Marcus Allbäck blir assisterande förbundskapten. Jag blev mycket förvånade att Mackan blir assisterande tränare. Guldbollen 2LAX9 gick självklart till Zlatan Ibrahimovic. Det var rätt beslut. Jag vet att det finns folk som är trött på Zlatan men vem annars ska få Guldbollen? Det är ingen som är i hans klass. Mannen är en klass för sig. Han kommer nog få varenda guldboll tills han fyller 38 år.

Sen har vi Djurgården som spelade och vann rysaren mot Assyriska (som jag hejade på). Där tycker jag att Djurgården ska få en ordentlig straff för det som hände efter matchen. Bland annat där dif fans slog ner fyra Assyrianska spelare. Hur fan kan ni jävlar göra så. Räcker det inte att ni vann matchen och får stanna kvar i allsvenskan. Jag är så glad att jag inte är en djurgårdare (som jag har vart tidigare). Skulle skämmas ordentligt idag om jag var det. Jag tycker att straffet ska vara så hårt att man ska kunna flytta ner Djurgården till Superettan. Bort med alla jävla huliganer. Usch nu lämnar jag det ämnet.

Jag är iaf glad att Guldbollen gick till Zlatan. Han förtjänar den men det tråkiga idag är att mannen är tveksam till ett spel i landslaget. Kom igen nu Zlatan, spela i landslaget. Tänk på alla ungar som ser upp till dig, de som har dig som en idol. Gör det för dem. Jag hoppas verkligen att Zlatan fortsätter i landslaget.


Så blev det ett fjärde guldbollen för Zlatan Ibrahimovic!

Fars dag!

Jag har vart så seg på sistone och det ska bli en ändring på det. Funderar på att köpa ett gymkort imorn. Anyways idag är det Fars dag. Jag har aldrig gillat de här speciella dagarna. Har aldrig firat fars dag för att jag har aldrig haft tillfälle att fira den dagen. Likadant är det i år men jag vill ändå hälsa pappa en trevlig Fars dag. Även om du inte är här så hoppas jag att du hade en trevlig dag. Vi är människor och ibland är vi inte överens men jag älskar dig ändå. Love you daddy and I miss you!




Peace n love pps

Fixar och trixar

Just nu sitter jag i skolan och fixar och trixar våran playlist till Mixing Bowl som jag och Sara sänder idag kl.16-18 i Pitefm Studentradio 92,8 eller www.pitefm.se. Idag är temat dansfilmer. Vi kommer att sönda musik som har vart med i olika dans filmer som Dirty dancing, Step up och fler.

Men men back to work now. Vi hörs laters.
Peace


Shopping sugen!!

Jag var inne på H&M:s hemsida nyss och hittade massor med fin fina saker. Är såå shopping sugen NU!!! Det känns som att det var hundra år sen jag köpte något. Nä ska inte överdriva men det var ett tag sen sist. Senast jag köpte något var för några månader sen. Va tycker ni om kläderna och skorna? Jag tycker att jag skulle passa i allt. What do u think, do I fit in all of these clothes??? Allt och då menar jag EVERYTHING vill jag ha!!!


Klänning 299kr


Blus 199kr


Kavaj 499kr

Klänning 249kr


Klänningen i mitten 299kr


Skor 299kr


Svart eller Konjaksbrun väska 299kr?




Jag gillar väskan i båda färgerna lika mycket. Vilken färg gillade ni bäst?
 

Hottest performance ever!!

Här är the hottest performance från igår i Berlin! Så jävla fierce (dock kanske lite väl kort).



Beyoncé Sweet Dreams Live at MTV Europe Music Awards 2009 Berlin

Empire State of Mind videon

Jag ska sova nu jag lovar, skulle bara se Jay Z och Alicia Keys videon Empire State of Mind. Älskar den låten och videon är sjukt grym. Den får mig verkligen att tänka tillbaka när jag var i New York 2005. Längtar sjukt mycket tillbaks. Får det inte ni känslan att åka dit när ni ser videon? Måste återvända till Big Apple snart igen. Va sägs någon som vill åka till NYC med mig, typ sommaren 2010? Anyways I am out, enjoy the video! It's soo dope ritght??




Goodnight
Peace n love everybody!

EMA Queen!!!!

 

Beyonce arrives at the EMAs

Beyoncé is on fire tonight!! She is the EMA Queen tonight!

EMA

Hon knäcker (nästan) hela artisteliten!!!! BEYONCÉ du är så jävla GRYM!!!! Ni måste bara se hennes uppträdande på EMA!! Jag trodde som valigt att hon inte skulle överträffa sig själv but I was wrong AGAIN!! Hon överraskar mig hela tiden. Love that girl. Go Beyoncé go!!!!



.... Soul program på PiteFm Studentradio 92,8

Va skönt det är att vara hemma just nu. Kom dock nyss hem från skolan. Vi är inne på ett nytt läsperiod. Hade min första lektion i kursen Sport och kulturjournalistik idag. Man ska välja inriktning och jag hade verkligen svårt att bestämma mig åt vilket håll jag ska åt. Men vid slutet av lektionen där vi fick handledning i små grupper så bestämde jag mig för sport. Jajamensan det ska bli SPORT! Familjen och alla mina vänner vet ju att jag gillar (hahah de tycker jag e galen) i fotboll. Men jag är inte van med sportspråket och specillet fotbollsspråket. Det blir en utmaning för mig och det är ju just därför jag går denna kurs för att lära mig. Ska bli kul tycker jag men det lär ju bli en helt annan bild under kursens gång (hoppas att jag bevisar mig själv att jag har fel på det).

Nä nu är jag vrål hungrig, ska nog bli panncakes för min del idag. Förresten jag har tänkt att starta ett RnB och soul program på PiteFm Studentradio 92,8. Jag behöver dock lite tips på vad  själva programmet ska heta. Så här långt har jag kommit, antingen Soulmachine eller Our definition of Soul. Va tycks? Kom gärna med förslag, det är bara att kommentera.

Vi hörs senare,
Ciao ciao

 

 

Shoe shopping

Nu sitter jag här hemma och tittar på Ugly Betty. Är helt slut idag. Dagen började med en trip till Skopunkten i Barkarby med Abbie. Där skoppade hon massor med skor. Själv hittade jag ett par snygga boots med tvekade att köpa dem. Tänker bara på ekonomin, måste ju spara, spara, spara och SPARA! Abbie va så snäll och bjöd mig på lunch i McDonken yummy yummy. Va så länge sen jag käkade fiskburgar så idag betsällde jag det. Efter vår lilla lunch stack vi hem där jag skulle vänta på mamma för att vi skulle stor handla. Va tvungen och ge Ali bilen eftersom jag sticker till Piteå imorgon (Abbi och Asli kanske dags och fixa rosa kortet = KÖRKORTET!!).

Mammy och jag kom hem vid 19-tiden. Hahaha nu sitter vi båda här i vardagsrummet med fötterna uppe på bordet och är helt utmattade. Stackarn hon som är lite små sjuk nu. Nä nu sak jag titta vidare på Betty, här är lite bilder från dagen.

091102

091102 Finally har jag gjort det, nu är det ingen återvändo! Jag har klippt mig kortkort. Blev riktigt fint tycker jag, vad tycker ni kära läsare??






Va tycks? Tycker ni om min nya frilla?


 

Nä nu ska jag spela lite afrikansk poker med Abbi sen är det läggdags. Goodnight everybody!!

Peace n love

Så patetisk kan man vara!!!!

Jag fick nyss en kommentar för mitt förra inlägg. Så här ser kommentaren ut:

First of all get a life - your 25 five years old and still don’t know the meaning of being a muslim - walking around without hijab like you got good hair lol (we all know who use all their money on hair extensions. Talking about others being disrespectful haha joke on you girl.. who was it who went to rumenia without even telling her own mum .. dont even talk girl cuz ur a disgrace (shame on u)Me and u r not the same age but you act like ur 5 years younger when its the other way around. I am not going to mention your mum like you mentioned my parents in ur blogg cuz my mama taught me better than that! And that front text is so ironic cuz we all know who the real bitch is!!! Since ur so into homesites why dont u try this 1 www.life.com.
Your such a joke HAHAHAHAHAHAHAHA

Vilken jävla idiot du är Ikram! Ja IKRAM, jag skriver ut ditt namn nu i min blogg. Istället för att läsa bloggen och skriva kommentar anonymt. Du vågar inte ens stå för en kommentar så vem utav oss är a joke? Jo du din lilla skit! För det första är jag 24 och vem FAN bryr sig om min ålder? Jo du och ingen annan. Och du är verkligen en okunnig muslim. Vad har hijaben (slöjan) men hela grejen att göra? Även om jag inte har slöjan på mig så betyder det inte att jag är en mindre muslim. Vi alla vet vad du gör ändå. Försöker ge en bra yttre bild av dig själv men vet att du inte ber fem gånger om dagen, tar av dig slöjan så fort du ska ut och ha det trevligt. Jag tycker du ska ta ditt eget råd och gå in på hemsidan och köpa dig ett liv för vi alla vet att du inte har ett! Ladies and gentleman tro det eller ej men så patetisk kan man vara!!!!

F***!!

 



Peace n love