The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Michael Jackson- THIS IS IT!

Då är jag hemma igen. Back in Sthlm. Var tvungen att åka hem igen på grund av personliga skäl. Kommer inte ta upp detta här i bloggen. Syrran bjöd mig på Michael Jackson filmen THIS IS IT! Ni alla måste bara se den filmen. Den e så jävla grym. Dock tycker jag att (förlåt om jag säger det här och du tar illa upp för detta men) svenskar är för stela. Det är för FAN Michael Jackson det handlar om. Man kan inte sitta still i över två timmar och se mannen uppträda, det går bara inte. Jag hade så svårt att kontrollera mig själv när MJ uppträde i min favorit låtar. Satt där i mörkret och diggade medan andra satt helt stilla som skyltdockar. Jag hade verkligen svårt för det. Förstod inte hur man kunde sitta där men ingen känsla till hans musik. HEARTLESS tycker jag. Anyways MJs musik har verkligen betytt mycket för mig och kommer nog alltid att gör. RIP Michael Jackson!

Det jag ville säga var att svenskar allmänt är för stela. Som svensk ska man bettet sig inom en viss ram. Om du inte gör det så är du för skum. Bara om du sticker ut lite så är du en konstig människa. Svenska vill vara för sig själva. Sitta ensam i bussen eller t-banan, så fort man sätter sig bredvid någon så suckar man eller undrar vad för människa det är. Varför vill man vara en ensam varg? Som MJ säger IT'S ALL ABOUT LOVE! Ge lite kärlek och respekt tillvarandra så kommer allt och lösa sig. Det skadar inte att ge ett leende och ett hej till någon. Jag ska i alla fall försöka med detta. Det kan du med göra, nästa gång du är ute och väntar på bussen eller t-banan, le och säg hej till någon. Du kommer se vilket resultat det kommer att ge dig.

Nä nu måste jag släcka lampan. Asli är fett irriterad på när ljuset är tänt. Skum syrra eftersom hon inte ska göra något i rummet förutom att titta på tv. Ni ska bara veta hur mycket jag avskyr mina systrar just nu. De har ingen respekt eller empati just nu. Jag säger bara inshallah, inshallah (om gud vill)!

Men men nu ska jag kolla på en film och sen längta tills imorgon då jags ka klippa mig. Jag lägger upp alla bilder från igår och idag imorgon. Är för lat att hämta kameran och ladda upp bilderna.

Peace n love everybody

Vänta tills på fredag

Sitter med min analysuppgift. Jag är snart klar med den. Nu är det bara disken två saker och sen är jag klar. Men då har jag packningen kvar (kommer gå hur fort som helst). Åker hem till Sthlm på grund av olika skäl. Har även snackat med min frisör Tanja från salongen Afrokarisma i Skanstull. Frågade henne angående min klippning. Ska jag, ska jag inte klippa mig kortkort? Vi kom fram till ett beslut och jag ska hälsa på henne på fredag. Jag kommer inte avslöja vad jag ska göra. Utan det får ni kära läsare vänta tills på fredag då jag kommer att visa upp resultatet. Kan inte vänta tills dess. Så spännade.

Nä nu ska jag packa och diska. Vi hörs imorgon, Inshallah (om gud vill) hoppas jag verkligen inte blir slaktad av lärarna eller klasskamraterna på mitt reportage. Håll tummarna för mig.

Peace n love everybody

I passed the course!!!

Så då var det dags för mig att uppdatera bloggen lite. Har vart lat de senaste dagarna. But now I'm back on track again. Igår var de en bra dag tycker jag. Fick reda på att min lärare i Medieteori tyckte om min slutuppgift. Jag tyckte mest att han skämtade då han sa att jag skrev väldigt bra, bra journalistisk skrivet. Det var rätt pinsamt när han visade de bästa skrivna slutuppgifterna för hela klassen. Men jag var ännu mer chockad att jag låg bra till i kursen. Äntligen är jag klar med Medieteori kursen. I passed that course! Nu gäller det för mig att fixa radioreportage kursen också.

Förresten jag fick ett oväntat samtal får min pappa igår (som befinner sig i Somalia). Det var ett bra samtal tyckte jag. Eftersom jag och min pappa inte står varandra så när så kändes det extra bra när han ringde. Han sa att han är stolt över mig och det är stort att komma från honom. Hoppas det blir bättre mellan oss och att vi kan komma varandra nära som vi var under min barndom.

Juste igår tittade jag på Jimmy Choos kollektion för H&M och det fanns hur mycket som helst som jag vill ha från den kollektionen. Hoppas bara att jag får tag på något som ett par skor och en väska. Här är några saker som jag vill ha. Vad tycker ni att jag ska ta? Vilken utav dessa är eran favorit?

ÄNTLIGEN!!

Nu är jag äntligen klar med slutuppgiften till medieteorin. Det blev mycket skrivande kan jag säga. Kan inte fatta att jag har orkat skriva så länge. Men jag har alltid vart en nattuggla. Det brukar min kära mor säga. Jag plågade henne genom att inte ge henne sömn när jag var en liten bebis. Jag gillar att göra saker på nätterna. Jag finner det lugn som jag behöver.

Förresten jag hoppas ni har inte glömt bort att vrida tillbaka klockan en timme nu. Bye bye sommartiden, ser fram emot att mota dig igen snart. Har redan börjat längta till sommaren. Jag är ett sommarbarn. Ska nog börja fundera på om jag ska sticka till Dubia under julen och vara den i 2 veckor. Pallar inte med svenska vädret, man blir lätt deppig alltså. Aja ska nog säga goodnight (som Jay Z sa nyss i låten Daimond are forever remix med Kanye West). Har en lång dag framför mig imorn/idag (det är fan morgon nu). Ska städa,tvätta golven, tvätta kläderna, handla mm. Ska bli en hemmafru.

Goodnight eller goodmorning people
Peace n love!

Sänder en timme senare...

Nu sitter jag och Sara här helt ensamma i redaktionen. Vi håller nämligen på att förbredda oss för programmet Mixing Bowl som vi två sänder. Ska bli kul för att idag är det väldigt bra musik som spelas. Lite mer hiphop och RnB. Thats my style. Jag ska nog börja starta ett eget program här på Pitefm Studentradio 92,8. Ett RnB och soul program. Jag tycker det saknas på radiokanalen. Det mesta som spelas är inte min still förutom reggae och hiphop. Men men de kommer senare i framtiden. But lyssna för gud skull på Mixing Bowl idag kl.17-19. Vi sänder en timme senare idag på grund av de sänder Dreamhack live från Skellefteå.

Har jag sagt att jag älskar SR Metropol?? De spelar såna grymma låtar där. Just nu spelar de Danjah med låten My love. Älskar den låten. Dansar runt i redaktionen nu. Men men nu ska jag lägga musik tills imorgon. Vi hör laters!

Puss puss på er alla!

Fredagsmys

Det är fredag och då är det fredagsmys som gäller. Hehehe som reklamen fast jag myser med mig själv. Inget sällskap idag. Ska sitta och ta det lugnt och skriva klart slutuppgiften eftersom jag inte gjorde det igår. Sitter och chattar med Sara och förberedder programmet som vi ska sända imorgon. Temat för programmet är samarbete, vi kommer allstå spela låtar där artister samarbetar med andra. Så om ni har önskar låtar så är det bara skriva till oss på [email protected] eller lägga till oss på en valfri messenger tjänst [email protected] eller twitter mixing_bowl. Önska på och ge gärna tips på vad vi kan prata om under programmets gång. Kanske är det något som du vill att vi ska ta upp eller vill ge extra uppmärksamhet. Tveka inte då att höra av dig.

Nu är jag verkligen HUNGRIG ska fixa nått och käka och sen slappa lite och efter de ska jag skriva och skriva och skriva. Vi hörs imorgon alla kära läsare.

Peace n love!!

Skärpning!!

Denna vecka har inget fungerat som det ska. Jag går upp sent, jag får inte saker gjorde till 100%. Nä nu blir det skärpning Ayan. Idag ska du har gjort allt som du skulle ha gjort från i tisdags. Så det var skönt att få det sagt. Just nu sitter jag och funderar på hur kort jag ska klippa mig. Tänkte åka ner till Sthlm nån gång nästa vecka och fixa några personliga ärenden men också fixa håret. Ska ringa min frisör på Afrokarisma och fråga vad hon tycker. Jag rekommenderar alla (speciellt oss tjejer with afrohair) att gå och besöka Afrokarisma http://www.afrokarisma.se/. De är helt grymma där och dem kan verkligen sin sak. Jag är en jätte nöjd kund. Man får det man förtjänar hos dem och alla råd och tips som de ger är superduper nice.

Men nu ska jag käka nått och sen börja plugga. Hoppas de går bra. Vi hörs laters
Puss å kram alla!

Tack alla...

Gick helt i onödan till skolan under kvällen. Trodde jag skulle lägga musik (för radiostationen) idag men så klumpig som jag är så är det imorgon jag ska göra det, fan också. Men det va skönt att komma ut ändå.
Tack alla läsare för kommentarerna på förra inlägget. Jag ska tänka på saken tills jag åker till Sthlm igen om att klippa mig. Jag vill göra det men samtidigt är jag feg, men det är alltid bra med förändringar. Vissa förändringar är bättre än andra, hoppas bara att detta steg är bra och inte dåligt.

Imorgon måste jag upp tidigt, ett BIG måste, I just have to. Måste skriva klart slutuppgiften till medieteorin och bokanalysen. Behöver nog också tvätta och städa, får se om jag gör det imorgon eller på söndag. Nä nu ska jag slappa framför tv ett tag och sen lägga mig. Godnatt allihop!



Peace n love everybody!

Should I or should I not??

Jag är såå trött. Huvudet hänger bara och jag är allmänt seg. Jag som skulle sitta och plugga Medieteori idag. Aja får göra det senare idag. Annars har jag inte gjort så mycket. Sitter och lyssnar på Eye N'I på SR Metropol (min arbetsplats i framtiden hoppas jag). Nä nu ska jag vara duktig ska fixa håret eftersom jag inte gjorde det igår direkt efter duschen. Apropå hår jag har länge funderat på att skippa hårförlängningen och klippa mitt hår kortkort. Should I or should I not?? Va tycker ni, passar jag i kortkort? Typ Rihanna style?



Starbucks till vårt avlånga land

 

Läste tidigare idag i Resume att Starbucks äntligen kommer till Sverige. Halleluja säger jag! Älskar Starbucks, kan inte fatta att de äntligen kommer till vårt lilla avlånga land. Har typ sms:at som en galning idag och meddelat alla om att Starbucks ska öppna här. Abbi trodde inte på mig först men till slut fattade hon att jag menade allvar. Sånt skojar man helt enkelt inte om. Det tråkiga är att de ska börja öppna i Arlanda först. I början av nästa år öppnar cafét i Arlanda. Då vet alla var jag tar vägen om jag inte är i kalla Piteå. Nä nu är det dags att lägga sig så att jag kan komma upp lite tidigt som jag inte gjorde idag.


I love Starbucks!!

Peace n love everybody!

...Behöver lite kärlek

Jag gick ner till stan igår och köpte lite ringar och nagellack. Tänkte att mina händer och fötter behöver lite kärlek. Målade naglarna nyss. Det blev vinrött och det är första gången jag använder den färgen. Har aldrig vart den typen som målar naglarna mm. But now I have become a woman. Tycker det är rätt nice. Vad tycker ni? Passar jag i färgen och va tycks om ringarna??



My trip to Rumänien

Kiss from me to youUte i vilda nattlivet i Cluj.Mmmm yummy drinks!Time for some smokinOperanTorget & KyrkanHahaha spelar coolVacker utsiktI love Starbucks!!Starbucks ett måste!I en av Clujs stora shopping mall.
Här får ni lite bilder från min Rumänien resa. Självklart kommer jag att lägga upp fler bilder. Men ni får nöja er med dessa bilder så länge.

Peace n love people!

She's baaaack!!

She's baaaack!! Rihanna är tillbaka med ett nytt album och man kan ida lyssna på hennes nya singel "Russian Roulette" från det kommande albumet "Rated R" på hennes hemsida. Jag ska strax gå in där och lyssna på låten. Lanseringen för singeln är desto hetare. På omslaget till singel är hon endast iförd i korsett och taggtråd. Vad kommer att komma här näst från Rihanna, helnäck eller? Hon går ännu ett steg längre i sitt S&M-modet. Va tycker ni själva, har Rihanna gått för långt? Ska hon inte tagga ner lite?

 

Så här göt Rihanna reklam för nya skivan.
Rihanna naken i taggtråd.

They need some love

Nä nu ska jag käka lite sen sticka till bibblan och lämna en bok. Ska fråga dem som jobbar de om du vill va min intervjuoffer till en uppgift. Hoppas hoppas, vill va klar med den nu i veckan. Funderar på om jag ska ner till stan och köpa lite nagellack. Känner att mina händer och fötter behöver lite love just nu. They need some love! Vi får väl se vad som händer. Förresten har lyssnat sönder Jay Z senaste album The Blueprint 3. Den är verkligen grym. Slog verkligen mina förväntningar. Trodde albumet skulle va rätt dålig. Jag gillar annars Jay Z skit mycket. I The Blueprint 3 tar Jay Z dig tillbaka till the classic tycker jag. Lite oldschool mixad med klassiskt jazz. Jag rekommenderar er att lyssna på albumet, speciellt låten The empire state of mind. Fan vilken känsla Alicia Keys har i sin röst, hon tar mig verkligen tillbaka till NYC. Vill åka dit NU!!!

Kungarnas kung lägger av...

Jag tog verkligen ut en ordentlig sovmorgon idag. Jag satt uppe till två i natt och skrev klart min rapport till slutreportaget. Ska bara nu läsa igenom det igen en sista gång innan jag lägger upp den på fronter. Det känns verkligen nice att ha gjort klart reportaget men jag blev inte glad när jag läste mailet från min lärare nyss. Där skrev hon att deadline för uppgiften är flyttad från 16.00 till 00.00 idag. Fan den informatioen kunde vi ha fått igår. Då kunde jag ändrat och fixa och trixa mer med reportaget. Anyways gjort är gjort och jag ska vara glad att jag har gjort uppgiften. Hahaha min måndag var verkligen rolig.

Så här va min måndag: Dollarstore med Sara, skola och redigera, rolig seminarium (haha min grupp drog ut på tiden), redigera igen, ramla när jag missade stolen och slog i hakan på bordet, redigera som en galning, det snöade ut, klar med redigeringen, hem och skriva slutreportage rapporten.

Läste nyss att kungarnas kung Henrik "Henke" Larsson lägger fotbollsskorna på hyllan för gott. Blev ledsen när jag läste detta på Sportbladet. Men samtidgt kan jag förstå honom. Henke är 38 år och det känns att det är dags nu (för gott) att sluta. Tycker dock att han kan sluta nästa han är 40. Han har fortfarande mycket att ge. I mina ögon spelar han fortfarande som en 25 åring. (Va tycker ni, gör Henrik rätt i att sluta? Kommentera gärna.) Han har gjort så mycket för svensk fotboll och i mina ögon är han den störste genom tiderna. Synd att han slutar men han kommer inte lägga av med fotbollen helt. Hoppas att han en vacker dag kan bli förbundskapten för landslaget (håller med Svensson om att han kan vara det nu). Hans sätt att spela på planen, han var ett geni. Det kommer Zlatan och landslaget sakna. Jag är glad att jag har fått se Henke spela en gång. Tack Henrik Larsson för allt!!

 




 

En kväll med godis och cola...

Min måndag kommer och bli lååååång! Jag har vart i skolan från 11-tiden och kommer sitta här i redaktionen hela natten typ. Måste va klar med slutreportaget idag. Har förberett kväll med läsk och cola. En ordentlig middag får jag inte förens imorgon. Har haft seminarie idag. Hahaha snacka om att den var rolig. Min grupp drog ut på tiden. Tänker er att vi (rättare sagt en viss person i gruppen) snackade i hela 20 min när man skulle bara snacka i 10 min per grupp. Trevligt att klassen och läraren fick underhållning.

Nu sitter jag i redaktionen och ska brörja redigera igen. Men jag måste spela in mina prator i studion och alla är upptagna för tillfälligt. Två av studiorna är lediga efter 16. Kankse bäst att boka en studio. Det är nog många som behöver spela in saker nu i sista stund. Aja får se hur det blir.

Radioproduktion
Peace n love people!

Redigera, redigera, redigera...

Har suttit i skolan och redigerat från kl.12 tills nu. Redigera, redigera, redigera och rediagera. Har gett upp för ida. Kommer sitta hela kvällen och natten imorgon och redigera då det ska vara inlämnat på tisdag kl.16:00! Inshallah (om gud vill) hoppas det blir bra och att jag blir godkänd, pallar inte att göra om den och en viss lärare. Det är svinkallt här i redaktionen. Mina fingrar är som istappar. Håller mig varm av en kopp varm choklad.

När jag gick ut i korridoren och skulle köpa chokladen såg jag en dansar här på skolan. Hon dansade street och jag blev själv sugen att dansa. Jag har vart sååååå sugen på att dansa hur länge som helst nu. Jag ska verkligen ta tag i detta. Är det fler som är sugen på att läsa sig dansa street, hiphop, dancehall, lockin mm??? Hör av er till mig om ni också vill dansa eller om ni känner till asgryma kurser i Piteå. Hur som helst så sitter jag i redaktionen och gör ingen nytta just nu. Min hjärna har stängt av sig för länge sen. Hur fan ska jag kunna sitta här hela natten imorgon? Hoppas verkligen att mitt reportage är något att lyssna på. Tycker att alla i klassen är grymt bra på det de gör. Själv känner jag som en sopa bland de. Är inte alls lika duktig som mina klasskamrater.

Anyways nu ska jag hem och jags ska försöka få med mig Sara också. Hör senare,
Peace n love everybody!

Var är snön?

Då är jag hemma igen. Usch det är -2 grader ute och då undrar jag var är snön? En bra fråga tycker Sara som jag chattar med. Anyways har sänt två timmar radio ida (Mixing Bowl). Väldigt glad att det var så många som lyssnade och ännu mer trevligt att de tycker om programmet. En guldstjärna till mig och Sara.

Nu ska jag käka lite snabbt och sen dra ner till stan för att handla lite lördagsgodis. Har vart godis sugen hur länge som helst nu, typ 2 veckor. Hörs senare, peace n love everybody!



Trodde jag aldrig skulle säga detta men jag vill ha snö!! I miss snow.

Mixing Bowl

Sitter i skolan och lyssnar på Coldplay på P3 Planet. Lyssnar på P3 Planet för att få motivation om hur jag ska kunna gör mitt reportage. Ska ju redigera men har inte kommit nån vart. Lite inspiration har jag fått, skriver ner vad jag ska säga i mina prator. Annars ska jag sända Mixing Bowl i eftermiddag kl.16-17 på PiteFm Studentradio 92,8 (om du är i Piteå) eller på webben www.pitefm.se. Lyssna gärna, ide har vi solo tema (förre veckan va det band tema).






Om ni har önske låtar så är det bara maila, twittar eller adda oss på en valfri messenger-tjänst. [email protected], mixing_bowl (twitter) eller [email protected]

Vi hör senare, peace n love

Vinden har vänt...

SR Metropol 93,8
 

Då va det fredag igen, så skönt! Fan vilken känsla jag har. Är så lycklig för att jag har fått my dream praktik. Fick reda på det efter reportage lektionen. Så jävla soft. Ska praktisera på SR Metropol. Hoppas detta är ett steg in i mitt arbetskarriär. Nu har vinden verkligen vänt för min del. Hoppas det fortsätter åt rätt håll. Vill inte ha några förhinder längre. Jag blev bjuden på middag hos Sara så ditt ska man käka nått gott vid åtta-tiden. Blir väl kyckling (kyckling på fredag då mår man riktigt bra).

Ställ gärna frågor eller kommenter mina inlägg. Jag lovar jag bits inte ;).
Laters, peace n love eveybody!

So HAPPY!!!

Fan va nice att det är några som läser min blogg. Hel 15 personer läser bloggen just nu. Ni läsare får gärna ställa frågor så ska jag svara på dem och publicera svaren på bloggen. Verkligen kul att ni läser, so HAPPY!

Jag skulle ju lägga upp bilderna från Rumänien men the batteries was low så jag kommer att ladda de under natten och lägger upp bilderna imorn efter föreläsningen. Usch börjar 9-16 imorn. Men men thats life right?? Good night everybody!

Peace n love


Goodnight kisses from me!

Sneakerfreak!!

Jag vill köpa skor, speciellt sneakers. Va tycker ni om de här från Pastry by Vanessa & Angela Simmons?? I am a sneakerfreak!! Haha ni kan nu förstå varför min blogg heter the shoeholic.




Jimmy Chooooo!!!

Jag älskar Jimmy Chooooooooooooo! Jag såg nyss hans kollektion som han har gjort för H&M. Love it!!! Måste köpa skorna!! I want them sooo badley, jag bryr mig inte om att jag är en fattig student. Jag kan leva på vatten och nudlar fram till våren, så länge jag får skorna made by Jimmy Choo, I'm HAPPY!!!

Jag ska försöka snacka med Abbi om att fixa skorna åt mig (om jag själv inte är i sthlm då). Första gången (och hoppas att det är sista gången) jag säger detta men jag är glad att Abbi och jag har samma skostorlek. Då kan hon och jag dela på notan, fler skor för ett billigare pris almost. Hon och jag har nästan samma smak på mode.

Idag ska jag lägga upp bilderna från Rumänien. Kommer även att lägga upp några bilder på mig själv, så ni vet vem hur jag ser ut.


Depp, depp, depp...

Allt känns deppigt just nu. Jag vet inte hur jag ska få bort den här känslan jag har. Har inte orkat bry mig om något idag. Vart i min egen bubbla liksom. Depp, depp, depp, depp!!! Hoppas de blir en bättre dag imorn. Aja nu ska jag välja kurser inför nästa termin nu. Ännu mer ångest, bläääääääääää.

Se upp Jay Z, Rihanna och Kanye West...

De här ungarna rockar just NU!!! Lyssa får ni se vad jag menar.


Se upp Jay Z, Rihanna och Kanye West, you guys have some competition now.

Håll tummarna everbody!!!

Bra dag hittills. Jag gjort hälften av sakerna som jag ska ha gjort idag. Vuxenpoäng till mig. Håller på och fixar lite panncakes för ikväll för det förtjänar jag (fan jag måste börja jogga igen). Ska även fixa lite matlådor också. Mycket matlagning för min del idag.

Ringde SR Metropol för praktik. Hoppas verkligen Minna får klartecken så att de kan ta in en flitig praktikant. Vill verkligen jobba för den kanalen i framtiden. Håll tummarna everybody!!!

Nä nu åter till matlagningen
Peace n love

He was sick...

Äntligen har jag vaknat tidigt fast inte den tiden jag ville vakna. Vaknade 10 istället för 9. Låg och snoozade i sängen och lyssnade på SR Metropol Morgon med Ametist Azordegan och Ison Glasgow (fast han va inte med idag, he was sick), bra jobbat Amestist som körde hela programmet ensam. Då fick jag dagen första sms, ska läsa och se vem det kan vara. Hahaha kanske Abbi?? Självklart va de hon. Jag hörde att de snöade i Sthlm när jag lyssnade på SR Metropol, skickade iväg ett mess till syrran och frågade henne.

Anny ways nu ska jag lyssna lite på Martin Bentancourt (lyssna ni med på SR Metropol på webben eller om du e i Sthlm ratta er till 93,8), käka mina knäckebröd och dricka min smoothie och sen peppa peppa mig själv att ta luren och ringa och fixa praktik.

Ison & Ametist Foto:SR
Ametist och Ison

Laters, peace n love

Chris Brown is back!!

Chris Brown is back!!! Va tycker ni om låten? Själv tycker jag att den är grym, allt med Lil Wayne är GRYMT!! Inte samma Chris Brown sound och nivå dock but I like it.



Nu SKA jag sova, jag lovar!
Goodnight love ones
Peace n Love

Vad fan är det med vampyrer?

Så va måndagen över. Jag har inte gjort det jag skulle göra ida. Får ta det imorn istället. Föreläsningen men Josephine Freje Simonsson eller Gräv-Josse som hon kallas (som jobbar på P3) va intressant. Medan hon höll i föreläsningen så satt jag där och tänkte och funderarde på vad jag vill göra inom radio. Är det nyheter, grävande journalistik (som Josephine gör), sport, nöje mm. Ju längre tiden gick desto mer klart blev det för mig. Det är iaf inte grävaande journalistik jag vill syssla med. Visst det är intresant men jag skulle inte va lycklig om jag gjorde det restan av mitt liv. Det är så mycket att göra. Frågasätta allt sa Gräv-Josse. Frågasätta allt kan jag inte göra. Jag skulle bli tokig om jag gör det. Men det är kanske just det jag är rädd för, att ifrågasätta allt. Jag kanske är rädd att syssla med grävande journalistik. Vara den typen som Janne Josefsson är. Hahaha kan ni tänka er jag Ayan Hirsi som Janne Josefsson. Tror nog inte det eller hur? Men men vi får se vad det blir utav lilla mig.

Har nu sett 2 avsnitt av The vampires diaries. Syrran Abbi har tjatat på mig att se den series. Vad fan är det med vampyrer? Värsta trenden ju med vampyrer. Blir lite sne på den trenden. Visst jag ska inte klaga, jag gillar ju True blood med vår svenska heting Alexander Skarsgård. Iaf vad jag tycker om The vampires diaries så va den helt okej. Det var inte som att jag blev såld på den. Ska fortsätta och se den. Abbi säger att den blir bara bätte och bättre. Jag får väl hoppas att hon har rätt. Nä nu måste jag börja lägga mig. Går och lägger mig alldeles för sent nu för tiden. Något som måste ändras på. Att snacka på ändringar så måste jag ringa mama. Har inte snackat med henne på över en vecka. Vi snackar nämligen med varandra varje dag i luren. Men eftersom vi bråkade sist vi såg (för något som jag djup ångrar mig för) så har vi inte snackat med varandra. Eftersom vi båda har samma personlighet så krockar det där. Vi både är envisa men kloka kvinnor och nu är det som det är. Inshallah jag ska ringa henne imorn, ringa och fixa praktik, gå till skolan och lyssna på valinfo (måste välja kurser denna vecka inför nästa termin, sista vecka liksom), handla lite mm. Hoppas att jag gör alla dessa saker imorn.


De som har huvudrollerna i serien The vampires diaries.

Goodnight everybody
Peace n Love

Dagen började...

Dagen började inte som jag hade planerat. Skulle vakna nio för att äta en god frukost och ringa runt och fixa praktik plats. Gjorde jag det? Hell no, istället ligger jag och sover till halv elva. I och för sig så fick jag en skön sömn. Så något positivt kom ut av det hela. Nu sitter jag och slappar framför tv och ska käka min sena frukost nu istället. Ska iväg på en föreläsning vid två tiden. Berättar mer om den later.

Well well för räcka så for now. Ska sms Abbi (syrran) som skickade ett underligt sms i morse.
Peace n love

So fresh, so clean!

Kom nyss hem från Sara som bjöd på en underbar kladdkaka. Jumy for my tumy. Är helt slut nu. Mätt oc belåten men också för att jag gick och la mig fem imorse. Kunde inte sova liksom. Försökt men gick inte. Hahaha kanske för att jag va så ledsen för hur matchen gick igår.

Hur som helst så har min söndag vart en helt okej. Vaknade tolv, tvättade tvättberget vid ett, storstädat hemma. Damma, dammsuga, svabba golven, fixa badrummet, diska diskberget mm. Så nu är det fräsch och fint hemma hos mig. So fresh so clean! En guldsthärna till lilla mig.

Fan jag missade att Superman returns gick ikväll på 5:an. Va så länge sen jag såg den filmen. Ville ju se den ikväll :(. Det är snyggingen Brandon Routh som spelar Superman eller Clark Kent som han också heter. Han är sååå snygg, sååå het. En riktig babe. Det är reklam nu. Ska titta slutet på film.

   47.jpg Routh image by miracleae6096

Det ser mörkt ut

Det blev inte oavgjort i Portugal. Portugiserna vann med 3-0 mot Ungern. Sverige är ute i gamet när det gäller VM i Sydafrika nästa år. Det är inte troligt att att Malta vinner borta på Portugal medans Sverige måste göra ett antal (typ miljoner) mål mot Albanien. Visst Sverige vinner sista matchen mot Albanien men att Malta ska vinna mot Portugal, nja det är bara drömma. Hoppas kan man göra men kom igen det är inte realistisk. I och försig Sverige hade det tufft mot Malta senast så det krävs ett big MIRAKEL!!!

Why why why why why why WHY!!!!!!!! Varför kunde inte Sverige vinna ikväll???

FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!! Sverige förlorade ödesmatchen mot jävla danskarna. Jag tycker vi va helt klart bättre än danskarna. Nu får man hoppas på att Portugal och Ungern spelar oavgjort (tror knappast på det). Jag tycker domaren sög. Blåste varje gång grannländerna hade lite närkontakt. Har han fobi för lite närkamp eller? Och tveksamt om Zlatans boll va över linjen eller inte. Jag tycker att bollen var inte utanför och likadant med Henkes offsidemål. Anyways INSHALLAH (om gud vill) så hoppas jag verkligen på ett oavgjort resultat i Portugal.

Jag vill så gärna spendera sommaren i Sydafrika nästa år nu när jag har släktingar som bor där och har möjligheten att se ett VM. Thats my biggest dream, to see a World Cup. Inshallah, inshallah, inshallah låt min dröm gå i uppfyllelse!!!




Kan Sverige nå hitt???

091010 ÖDESMATCHEN!!!

Då va jag hemma efter två timmars sändning. Är jävligt nöjd ida. Visst man kan alltid bli bättre men vi kan fan inte va sämre. Jag stod för tekniken och jag kan inte vara nöjdare. Har alltid vart osäker på mig själv när det gäller tekniken och jag har alltid vart så himla nervös innan jag sänder. Men ida va jag bara laid back. Stressade inte liksom och det lönade sig. Kommer fortsätta med den stilen från och med nu.

Apropå nervös, jag är jävligt nervös nu. Strax börjar ödesmatchen! Sverige måste vinna 091010 ödesmatchen ikväll. Det är bara vinst som gäller. Jag håller tummarna och inshallah (om gud vill) hoppas jag verkligen att Sverige med Henke och Zlatan på topp VINNER!!!!


Så här vill vi se Henke Larsson och Zlatan Ibrahimovic efter matchen!

Sänder om en timme

Så va det äntligen helgen. Är så glad att denna vecka är FINALLY över. En vecka fullt med ångest. Men jag har nu tagit nya grepp och mår mycket bättre. Det gäller bara att jag gör mitt bästa. Leva i nuet liksom. Hoppas ni alla där ut har en soft och nice helg. Själv ska jag bara ta det lugnt men och plugga lite. Eller göra planering inför nästa vecka. Vill så gärna ha fixat en praktikplats nu. Men också att ha gjort mina rest uppgifter, åtminstone ha påbörjat dem.

Om en timme sänder jag mitt engelska radioprogram tillsammans med Sara Lindelöf på Pitefm studentradio 92,8 (om du bor i Piteå) eller www.pitefm.se så är det bara klicka sig fram till programmet. Sänder live ida (förra veckan va de för inspelat), verkligen kul och det är jag som står för tekniken (inte lika kul). Men det är därför jag går här, för att lära mig och göra mina misstag. Så om du har inget att göra så borde ni lyssna. Btw så är programmet helt på engelska men musiken är från världens alla hörn.

Är lite nervös men det beror nog inte på själva programmet utan vad som väntar ikväll. Ödesmatchen Sverige-Danmark! Inshallah (om gud vill) så hoppas jag att Zlatan, Henke & co. visar danskarna what we are made of!!
But now i have to go, men vi hörs senare! (Bilder kommer, i promise)
Puss å kram på er!

Läsa läsa läsa läsa läsa

Pallade inte att blogga igår. Har så mycket med plugget. Har så mycket uppgifter att göra. Eller rättare sagt det e mycket att redigera. Har slutreportaget att redigera och måste göra den korta yrkesreportaget att göra. Men men orka och gnälla här på bloggen. Inshallah (om gud vill) så kommer allt att lösa sig.

Just nu läser jag Lasermannen som jag ska ha läst ut tills imorn till litteraturseminariet. Är så trött på att läsa och det jobbiga är att jag har sååå ont i magen. Vet ej vad som har hänt eller vad jag har gjort. Hoppas bara att de går över ikväll. But now i have to go back to my book. Hörs senare, by the way jag kommer att lägga upp lite bilder här later.
Ciao amigos!

Ångest

Vad fan sak mitt andra blogg inlägg handla om? Jorå de ska handla om ångest. Det är så jag har känt mig hela dagen idag. Fullt med ångest, pallar typ inget. Vart trött på allt. Ska ha gjort ett yrkesreportage som ska va klart imorn. Har jag gjort den? Hell no!! Varför tänker ni? Jo, ångest! Men tack vara Tobias i min klass så är jag inte ensam.

Så himla skönt att veta att jag inte är ensam om att känna mig så här. Efter mitt snacka med Tobias via Facebook så mådde jag lite bättre. Fick lite inspiration och har faktiskt tagit mig i kragen och bestämt mig att det korta yrkesreportaget ska var klart till helgen. Själva känslan är inte skön, jag råder er alla inte känna er så somjag har känt. Fy fan till ångesten!!!

Nä nu ska jag tillbaks till soffan och titta på Desperate Housewives!!! Fan va och börja blogga, so HAPPY!!!
Take care people

Mitt allra första inlägg!

Så där ja, nu har jag börjat blogga. Första inlägget och allt. Ni kanske undrar vem jag är då. En tjej på 24 bast. Pluggar Radioproduktion uppe i Piteå. Hahaha roligt att ta storstans tjejen upp till Piteå. Kommer annars från underbara Stockholm. Har på senare år uppskattat Sthlm mer och mer. Nog om mig, om det är något ni undrar över så är det bara ställa frågor aight!

Min dag har verkligen vart piss, eller rättare sagt ångerfullt. Har haft ångest, vart trött, pallar typ inget. De är så mkt med skolan att jag har hamnat i en svack. Det hjälpte mkt att veta att jag inte är ensam att känna mig så. Efter att ha snackat med några från klassen på facebook så kände jag mig lite bättre. Nu har jag fått lite inspiration till mitt kortareportage (som ska vara klart imorn). Den sak jag se till att göra klart till helgen så får läraren den i efterhand.

Usch nu får jag sitta där på lektionen imorn och skämmas. Skönt att veta att jag inte sitter där ensam imorn och skäms utan får sällskap av Emelie. Nä nu ska jag käka lite och softa lite framför tv. Men först ska jag lyssna på denna sköna låt, njut själva! http://www.youtube.com/watch?v=TWHopbYudu8

Kul att skriva mitt allra första blogginlägg.
Take Care everybody!

Välkommen till min nya blogg!