The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Honey brown

Så här ser jag ut i min nya hårfärg.

New haircolor!

Det var ett tag sen jag bloggade. Anledningen: INTERNET STRUL OCH DATORN KRACHADE NER! Sen har jag glömt bort att ladda ner appen. Men men nu är jag på g igen.

Just nu är jag på väg hem från frissan. Har en ljusare ton i håret. Har aldrig färgat håret ljust och tänkte att det är dags för nya saker. Blev väldigt skeptiskt i början men nu älskar jag det. Om jag blir trött på den nya färgen så kan jag alltid färga tillbaka till black. Kommer att lägga upp en bild lite senare.

Laters!!

"Rädda världen"

Godmorgon allihop!
Idag är gick jag upp när tippen gal. Var ett tag sen man gjorde det. Är fett trött, sitter just nu i en taxi på väg till Danderyd. Som de flesta vet är jag ingen morgon människa, blir väldigt irriterad på småsaker mm. Vad får man då för sällskap i taxin? Jo, en mycket glad passagerare. Snackar om hur alla utnyttjar alla funktionshindrade, alla missbrukare som hänger på Hässelby gård som borde omhändertas och få förbud att köpa alkohol från systemet.

Visst, jättebra att diskutera de situationer som finns i samhället. Men vi alla vet var, när och hur man ska ha dessa diskussioner. Tidiga morgnar är inte rätt tillfälle att "rädda världen diskussioner"!!!

BIG FAIL!!!

RIP Steve Jobs 1955-2011

Big 30 Zlatan Ibrahimovic

Det är många som jag känner som fyller år idag. Men alla känner till att Zlatan Ibrahimovic fyller år idag med. Idag är det extra speicellt då han lämna 20 någonting för the big 30!!! Manshallah säger man och ett STORT Grattis mannen på födelsedagen. En av mina favorit spelare och jag tänker inte bjuda på några Zlatan mål. Utan jag tänkte dela med mig av en av hans roliga intervjuer.



Zlatan Ibrahimovic 30 år idag!!

Sjuk sjuk sjuk

Har vart seg med att blogga pga av FÖRSKYLNING!! Inte kul att bli sjuk men det är sådana tider nu när mörkret är här och alla byter bakterier med varandra. Lovar att det blir en förbättring med att uppdatera bloggen. Idag är det måndag och ny vecka. Har inte gjort så mycket förutom att besikta bilen. Allt gick väldigt bra, inga konstigheter.