The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Smallville

Jag kan inte fatta att jag slutade titta på den här serien. Haha kanske för att jag har ett liv. Men jag slutade titta på serien efter säsong 5. Men på tre veckor har jag hunnit och titta på serien. Ligger just nu på avsnitt 9 säsong 10. Sista säsongen :(. Jävligt synd att Smallville ska läggas ner. Skitgrym serie med snygga Tom Welling som är allas Superman och Clark Kent. Ärligt talat visst smäller man när man tittar in i hans ögon.

The sound of the day: Million Stylez feat. Al Azif - Lookin (remix original)

Det var ett tag sen jag utnämde en låt till The sound of the day. Jag är just nu inne i partylåtar som man kan dansa, shaka loss till. Miss fatty killen från Sollentuna är tillbaka med en ny låt. Självklart snackar jag om Million Stylez. Han är ute med sin nya låt Lookin och det är den som blir just The sound of the day. Men jag gillar remixen tillsammans med Al Azif bättre än originalet. Vad tycker ni? Kommentera gärna.



Million Stylez feat. Al Azif - Lookin (remix original)

Vart tog tiden vägen?

Gud vad tiden går fort!! Känns som att man missar mycket. Vart tog tiden vägen? Har ångest att det är så få veckor kvar tills man tar examen. Visst jag har längtat efter detta men det har gått alldeles för fort. Om sex veckor ska mitt examens arbete vara klart och nio veckor kvar tills jag tar examen. Inshallah jag hoppas att det går väldigt långsamt nu. Bara tanken får mig att bli andfådd. Jag och Sara har verkligen vairt duktiga den här veckan. Det flyter på med examensarbetet, är riktigt nöjd.

Grattis grattis grattis

Idag är det ingen vanlig dag. It's Denise big B-day!! Grattis vännen på födelsedagen!! Hoppas du får en toppen dag idag.

The sound of the day: LMFAO - Party rock anthem

The sound of the day är en grym låt att dansa till eller ha i sin mp3 spelare tex till träningen. Hörde låten i bilen när jag var hemma förra veckan. Direkt visste jag att det var killarna från LMFAO som sjöng. Satt i bilen och diggade låten. Kan lova att det var svårt att låta bli att dansa. Låten kommer att spelas sönder i klubbarna i sommar. The sound of the day är just LMFAO med låten Party rock anthem. Gillar videon också, tänk er om alla kunde bara gå ut på gatorna och dansa loss och ha kul. Inte illla eller hur? Vad tycker ni om låten, videon eller gruppen? Kommentera gärna.




LMFAO - Party rock anthem

Bodyjam

Nu håller jag på att fixa mig inför träningen. Ska bli kul att ta med sig en vän som ska prova på passet för första gången. Ännu mer spännade bilr det nu när vi ska få lära oss en ny koreografi och få höra ny musik :). Hoppas att jag orkar dansa för att jag har börjat få lite ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu heller.

Mobilbloggar

Det är måndag, en ny vecka att se framemot. Hoppas denna vecka bjuder på nått trevligt. Och jag hoppas verkligen att jag får gjort mina saker denna vecka inshallah. Kan iaf inte säga att jag har börjat bra. Ligger nämligen fortfarande kvar i sängen. Är helt död, hamnade i sängen halv fyra imorse. Ska ligga kvar ett litet tag till sen ska jag upp och fixa mig, skriva klart mina kompletteringar. Efter det blir det en tripp ner till stan och kolla om det finns fina kläder och handla mat. Kommer att avsluta dagen med träning. Har haft lite ångest, har inte tränat på en vecka och så har jag fuskat lite grann med läskdrickande. Men men hoppas ni får en toppen dag.

Shoes

Jag har vart dålig på att lägga upp bilder på skor som jag vill ha. Lovar att det blir en skärpning på detta. Här är ett par skor som är ett måste för mig. Va tycks?

The sound of the day: Black eyed peas - Just can't get enough

The sound of the day blir idag en av mina favorit grupper nämligen Black eyed peas. Har gillat den här gruppen innan Fergie blev medlem i gruppen. Låten som blir The sound of the day blir deras senaste låt från plattan The Beginning, Just can't get enough. Älskar den här låten! De vet hur man gör en lugn låt och sen har de alltid en twist i slutet med sköna beats. Videon gjorde de i Japan en vecka innan jordbävningen och tsunamin. Jag tillägnar The sound of the day Japan och alla som har påverkats av det tragiska i Japan.



Black eyed peas - Just can't get enough

My week

Jag ska börja med att berätta om min härliga vecka. Det började med att jag var hemma i underbara Sthlm. Umgicks med nära och kära. Men det viktigaste var min intervju på Sveriges radio Halland. Det var i tisdags jag åkte hela vägen till Halmstad för intervjun. Har alltid velat åka till Halmstad, måste åka dit på sommaren. Kanske får göra det om jag får jobbet.

Jag har sökt sommarjobb på Sveriges radio i hela landet och jag fick ett samtal från kanalchefen för några veckor sen. Så i tisdags åkta jag dit och intervjun gick bra. Började med samtal med kanalchefen om min bakgrund, skola med mera. Sen ville han testa mig lite grann med hur jag skulle få ihop en nyhet med några exempel. Sen ville han testa mina kunskaper om kända människor. Han hade fyra bilder på kända svenskar och det gick bra. Hur kan man inte känna igen Vd:n för Ullared? Sen snackade jag även med nyhetschefen, tjänsten som jag har sökt till är nyhetsreporter. Intervjun slutade med en rundtur i redaktionen, rätt fint var det.

Veckan slutade med att jag åkte tillbaka till norr med syrran och gick på SMASK. SMASK betyder Sveriges MusikAkademikers Sång Kåntest och är årligen återkommande schlagertävling som arrangeras av Sveriges sex musikhögskolor. Varje skola utser genom en deltävling två finalister som går vidare till den stora riksfinalen som i år äger rum i Ingesund. Förra året missade jag SMASK pga praktiken och året innan så jobbade jag med SMASK som reporter, panel och jurymedlem. Så i år fick jag uppleva SMASK med en helt annan perspektiv. Skitgrymma var alla! Jag vet hur det är att jobba med en stor produktion som SMASK och det är inte lätt. Efter SMASK var det fest för hela slanten på kåren. En mycket lyckad fredagkväll.

Hela min vecka har vart lugn och skön och jag kan lova er att det behövdes. Men nu gäller det för mig att jobba gärnet nu om jag vill bli klar här inshallah! Hoppas ni har haft en toppen vecka.

Earth hour 2011

Hej alla kära läsare. Det är mycket som har hänt den här veckan som jag kommer att skriva om imorgon. Ska göra en sammanfattning på min fina vecka. Hoppas ni allihopa har en fin helg. Själv sitter jag i mörkret med tända doftljus och lyssnar på Chris Browns nya platta Fame. Det känns lite som en revansch för honom från förra plattan Graffiti. Varför jag sitter i mörkret är ju för Earth hour som börjar 20:30-21:30, i en hel timme ska man ha alla sina ljus släckta. Så se till att göra en god sak för våran planet, allt handlar om en timme.

Visa bild.JPG i bildspel

I see the light

Hard work pays of!! Hårt jobb lönar sog verkligen. Nu ser jag ljuset i tunneln. Har pluggat idag och hela dagen idag och nu är mina uppgifter för kursen Journalistisk skrivande klar. Har lämnat in de och jag känner mig mycket lättare. Bördan och den tunga stenen har fallit från mina axlar och jag är lätt som en fjäder som svävar. I feel great!!!

Det blev ingen belöning idag men jag lovar att det blir det imorgon. Om det blir bio eller en shoppingtur får jag bestämma imorgon. En minibelöning är att titta på Jersey Shore, Real World:Las Vegas och se klart säsong 8 av Smallville.

Ha en underbar fredag kväll!
Peace n Love

The sound of the day: Britney Spears - Till the end of the world

Idag har jag lyssnat sönder på denna låt. Jag är inget stort fan av Britney Spears men jag hatar inte tjejen. Hon gör sen grej och vissa låtar diggar jag och vissa andra låtar gillar jag mindre av. Men hennes nya låt Till the end of the world som blir The sound of the day är ritktigt bra. Den kommer att bli en tung partylåt in the club och hemma hos mig. Som tjejen sjunger i sin låt Gimme more It's Britney Bitch! Me like this song very much, vad tycker ni om låten? Kommentera gärna :)



Britney Spears - Till the end of the world

Bad day

Idag har min dag inte börjat bra! Idag hade jag och mina klasskamrater sista lektionen i Journalistisk skrivande kursen. Under kursens gång har vi läst en reportagebok och ida skulle vi sitta i våra grupper och diskutera om böckerna och skriva en inlämningsuppgift på den. Min grupp läste reportageboken Ola Wongs När tusen eldar slickar himlen Kinas väg mot framtiden. En väldigt intressant och bra bok. Man får ett annat perspektiv på Kina.

Hursomhelst så började vi kl.9:00. Där satt jag ensam och väntade på min grupp i 30 min. Tror ni att de dyker upp?? HELL FUCKIN NOOOOO!!! Det gjorde de inte! Skitarg blev jag men tanken på att jag hade bättre saker för mig att göra, tex jobba vidare med examensarbetet. Så jag går till min lärare och säger att jag får göra uppgiften enskild och jag behöver inte skriva lika mycket som de andra som satt i grupper. Efter snacket med läraren så taggar jag hem för att käka och fixa småsaker inför resan. Helt plötsligt får jag ett samtal och då var det killen från gruppen. Han och tjejen hade helt glömt bort gruppdiskussionen. Så han frågade hur vi skulle göra. Jag sa att jag fick göra uppgiften enskild. Hade inte tid att träffa de och jobba. Han frågade om vi alla kunde skriva var sin del. Så det löste sig till slut. Nu är jag iaf klar med min del.

Nu sitter jag här hemma och njuter av att få umgås med la familia!! Har skrivit klart och lämnat in slutversionen på krönikan. Så imorgon är det reportaget och en frånvarokomplettering som ska skrivas och lämnas in. När jag blir klar med dessa uppgifter så kommer jag att se ljuset i tunneln. Om jag går upp tidigt imorgon och pluggar så kan jag belöna mig själv med ett biobesök tillsammans med syrran. Inshallah vi får se hur det går. Nää slut jiddrat om plugget. Nu ska jag titta på ett avsnitt av Smallville eller vänta tills Big brother börjar.

Sweet dreams kära läsare!

The sound of the day: Diddy - Dirty Money feat. Skylar Grey- Coming home

Jag har vart dålig med att ut se The sound of the day. Lovar att det ska bli en skärpning på det. Idag faller The sound of the dayDiddy - Dirty Money tillsammans med Skylar Grey med låten Coming home. Gillade inte låten från början men den har växt fram hos mig. Spelar just denna låt pga att syrran åker hem till Estocolmo ikväll, Avis på henne, funderar också på att dra hem.





Diddy - Dirty Money feat. Skylar Grey- Coming home

Redan onsdag!!!!

Hej alla söta!

Nu är jag tillbaka igen. Som alla vet så håller jag på med ett examensarbete. Inshallah (om gud vill) så tar jag examen slutet av maj. Kan inte förstå att det har snart gått tre år. Kan inte fatta att det är redan onsdag. Dagarna flyger iväg.

Hursomhelst så sitter jag här i min lägenhet och dricker en jordgubbs-banan smoothie. Ska strax gå till plugget och ha möte med min handledare i examens arbete. Efter mötet ska jag gå raka vägen hem och läsa ut boken "När tusen eldar slickar himlen. Kinas väg mot framtiden" av Ola Wong. Sjukt intressant reportagebok! Ska ha seminarie om den boken imorgon. Har mycket att göra tills på fredag och alla som känner mig vet att jag sparar allt till sista stunden. Jag jobbar bättre under stress och är inte den som ger upp i första stunden.

Men men om du vill att jag ska berätta om vad mitt examensarbete ska handla om så är det bara fråga så skriver jag ett blogginlägg om det. Ha en toppen dag allihopa så hörs vi!

Peace n Love

My week soo far

Shoo allihopa!!
Hoppas ni mår tipp topp. Har vart lite busy med plugget. Har haft en helt ok vecka.

Börjar med måndagen: Hade inga föreläsningar men det stoppar inte själva pluggandet. Satt och läste lite grann inför onsdags seminariet. En soft dag helt enkelt. Sen stack jag ner till gymmet med Denise för att dansa Bodyjam, såg framemot att träna. Men det roliga som hände mig i omklädningsrummet var att tjejen som hade skåpet bredvid mig råkade ta mina byxor och låsa in de i hennes skåp. Vi båda var stressade när vi bytte om och hade våra saker bredvid varandra på bänken. Jag sätter på mig t-shirten och vänder mig om. Helt plötsligt hör jag skåpdörren stängas och tjejen är borta. Jag vänder mig tillbaka för att ta på mig mjukisbrallorna, då märker jag att de är spårlöst försvunna. Det roliga var att jag såg aldrig hur tjejen såg ut. Så det blev ingen Bodyjam för mig utan jag fick sitta där på golvet och titta på. Efter passet sprang jag till omklädningsrummet för att se om tjejen var där. Fick vänta i en kvart på henne. Förklarade för henne vad som hade hänt och byxorna fanns i hennes skåp. Så glad att brallorna hade hittat tillbaka till sin rätta ägare.

Min tisdag: Var inte lika rolig som måndagen. Jag var hemma hela dagen och mådde lite dålig. Huvudvärk och lite illamående. Men det kunde inte stoppa mig för att läsa mina två böcker och förberedda mig inför onsdags seminariet. Satt och pluggade från ett tiden och lagom till Champions League matchen Barcelona - Arsenal. Fan vilken match!! Älskade den, den bjöd på allt och då menar jag ALLT!! Synd att detta var just en åttondels-match. Hade verkligen önskat att det var CL final. Diggar de här två lagen grymt mycket. De spelar ju den vackraste fotbollen i världen. Barca var det bättre laget som vann med 3-1 och gick vidare i turneringen. Efter matchen och Big brother gick jag och la mig.

Today: Idag började min dag bra. Gick upp och hann gör mig fin. Brukar inte hinna och sminka mig när jag sticker till plugget. Plus jag har ingen ork eller motivation. Hann även drick min goda jordgubbs smoothie. Stack till plugget och hade seminariet som gick väldigt bra. JAg tog instiativet att börja snacka och det rulla på. Var lite trött på slutet men det var för att jag blev hungrig. Efter seminariet som drog över tiden, sprang jag till redaktionen för att hjälpa Denise med en inspelning. Skulle vara en programledare och läsa upp ca en minuts prata. Det gick väldigt bra och Denise blev nöjd. Kul att hjälpa en vän med sin examensarbete. Efter hjälpen stack jag hem hungrig och såg framemot en lunch. Men det var någon som lämnade ett meddelande på min telefon så jag lyssnade på det och det var kanalchefen från Sveriges radio i Halmstad. Chockad blev jag och höll på att skita på mig. Jag har nämligen sökt sommarjobb där och kanalchefen var intresserad. Han var väldigt trevlig i luren och vi snackade om att jag ska komma dit för en intervju. Jag hoppas verkligen att jag kan komma det. Det är alltid bäst att intervjua personer face to face men så snäll som han var så förstod han om det inte skulle funka för mig och då får vi ta intervjun via telefonen. Skitkul att han hörde av sig. Det är nice att märka att man har utvecklats mycket som person här uppe. Jag har verkligen hittat en bra utbildning som jag har gillat att gå på. Kan inte fatta att det har gått snart hela tre år. Tiden flyger iväg. Efter samtalet stack jag till gymmet för en Bodyjam pass men tyvärr så var den inställd. Snacka om att ingen vill att jag ska dansa den här veckan. Men men jag ska gå på Zumba på fredag. Så istället för Bodyjam så sprang jag på löpbandet en timme. Så har en min fina onsdag och vecka sett ut. Får se hur den slutar.

Shit! Har aldrig skrivet ett sånt långt inlägg men jag måste ju berätta om min vecka.
Sköt om er!!

The sound of the day: Jennifer Lopez feat. Pitbull - On the floor

Den här låten växer för mig varje gång jag lyssnar på den. Gillar samplingen från Lambada låten men jag tycker att videon är väldigt tråkig. JLo är ju känd för sina dance moves men tyvärr så står hon och hoppar runt i hela videon och gör några armrörelser. Det är ju en danslåt, shake what ya mama gave ya. Men det är iaf en bra låt att ha i sin Ipod när man springer på löpbandet. Vad tycker ni om låten eller  videon? Så The sound of the day blir On the floor med Jennifer Lopez feat. Pitbull.



Jennifer Lopez feat. Pitbull - On the floor

Omotiverad

Hej alla goa läsare. Hoppas ni har haft en toppen helg, det har jag haft. Önskade att det var helg idag med. Har så mycket att läsa, har ett seminarie nu på onsdag och jag har ångest över mitt examensarbete. Inshallah hoppas att allt går bra. Tar en sak i taget och det är litteraturseminariet. Problemet är inte själva arbetet utan det är att jag har ingen motivation. Är sååå omotiverad! Skitjobbigt att göra skolarbeten när man inte är på topp. Hoppas verkligen att jag får motivationen tillbaka, annars blir det en jobbig vår för min del.

The sound of the day: Craig David - 7 days

Jag fick lite nostalgi känslor när jag satt i frisörstolen och hörde den här låten. Jag minns hur jag älskade den här killen grymt mycket. Jag gillar fortfarande hans röst men det har vart tyst om killen ett tag. Kan vara pga att han har byggt upp sin kroppen. Han har verkligen förändrat utseendemesigt men rölsten är desamma. Hursomhelst så är det inte hans utseende som blir The sound of the day utan det är hans låt 7 days. Självklart snackar jag om Craig David, diggar hans första album än idag. Enjoy the song people.



Craig David - 7 days

New hair cut

Igår ville jag så gärna blogga men det var strul på sidan som påverkade alla som bloggar på blogg.se. Jag var hos frissan och gjorde mig fin. Got a new haircut :) blev super nöjd och fick bra respons från alla vänner. Efter mitt besök hos frissan så möte jag upp en vän från plugget Sandra för en fika. Jättetrevligt hade hon och jag. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, bokstavligen. Så skönt att ha såna samtal. I timmar satt vi och hade det trevligt utan att tänka på tiden. Det kallar jag för en toppen kväll. Så vad tycker ni om min nya frilla?

Willow Smith den nya Bieber

Jag lyssnade nyss på 10 åriga Willow Smiths nya singel kallad 21st Century Girl. Jag tycker att den låten är helt okej men den fick ingen WOW effekt från mig som jag fick av hennes första singel Whip my hair. Diggar den låten grymt mycket, speciellt nät jag springer på löpbandet på gymmet med den låten i högsta volymen i hörlurarna. Vill bara gå bananas på löpbandet och göra exakt som låten heter Whip my hair. Hur som helst så trodde jag att andra singel skulle vara lika bra som första. Trodde inte att jag skulle ha höga förväntningar men det hade jag tydligen. Kan fortfarande inte fatta att tjejen är bara 10 år och är redan signad hos Jay Z och inte nog med att få jobba med världens grymmast rappar så har hon ju dem coolaste föräldrarna. Jag tror att Willow Smith kommer att vara en kvinnlig version av Justin Bieber. Hehehe Willow Smith den nya Bieber. Men vad tycker ni om låten 21st Century Girl?



Willow Smith - 21st Century Girl

Filip & Fredrik vilka jävla clowner!!!

Jättekul att ni läser min blogg. Ni får gärna kommentera på det jag skriver eller fråga mig om vad som helst så ska jag göra mitt bästa på att svara på att svara på era frågor. Jag ber om ursäkt för dålig uppdate på bloggen. Hinner inte blogga nu när jag inte är hemma uppe i norr. Såg på Oscars galan igår och jag blev rätt nöjd. Det enda som är ett STORT FETT MINUS är jävla Filip & Fredrik!!!! Vem fan bestämde att idioterna skulle kommentera galan? Jävla clowner som sabbade allt med deras egna åsikter om galan. I DONT GIVE A FUCK ABOUT YOUR OPINIONS!!

Annars fanns det många fina klänningar som bars på galan. Färgerna som syntes mest var lila och rött Dessa var mina favoriter.