The Shoeholic

All about shoes and alot more!

The sound of the day: Mike Posner - Please don't go

Den tredje och sista The sound of the day faller på hetingen Mike Posner med låten Please don't go. En mycket fin låt från en talangfull kille. Lyssna och njut av låten :)



Mike Posner - Please don't go

The sound of the day: Alicia Keys - Rapture

Min andra låt som jag utser till The sound of the day är Alicia Keys Rapture. Gillade låten när jag såg The Sex and the City 2 och så tycker jag verkligen om Alicia Keys. Önskade att jag kunde spela piano som hon och vilken röst tjejen här! Varje gång jag kör ett Bodyjam pass så har vi alltid den här låten som avslappning/streching. Skitskönt att bara slappna av till den här låten. Vad tycker ni om låten eller de andra låtarna som jag har valt?



Alicia Keys - Rapture

The sound of the day: Alexis Jordan - Happiness

Nu är det dags för The sound of the day. Jag har valt den 18-åriga Alexis Jordan med låten Happiness. Hörde den här låten på Spotify för några veckor sen men kom inte på vem som sjöng låten. Efter det har jag nynnat tills jag såg videon på TV:n. Alexis blev signad av självaste kungen inom hiphop Jay Z. Happiness är Alexis Jordans debutsingel från självbetitlade debutplattan som kommer ut den 28 februari. Här får ni The sound of the day Happiness med Alexis Jordan.




Alexis Jordan - Happiness

Välförtjänt sovmorgon

Jag har tagit en ordentlig sovmorgon idag. Tränade så hårt igår men hade det skitroligt så jag bestämde mig för att ligga och sova ut. Men sen gjorde jag en miss i min kalander, skrev att jag har en föreläsning idag när den egentligen är på fredag. Tyvärr kommer jag agt missa den föreläsning pga att jag kommer inte att vara här. Så ni kommer att märka att jag kommer inte att uppdatera bloggen lika mycket som jag annars gör. Nu ska jag fixa mig och käka en sen frukost. Förresten ska är jag på ett gott humör så jag kommer att bjuda på tre The sound of the day. Så håll utkik!!

Happy Happy Happy Happy Happy B-day!!

Stort Grattis min fina söta ängel Iftin!!! Manshallah kan inte fatta att hon är hela 10 år idag. Jag minns dagen du föddes som om det var igår. Du var den vackraste bebisen och dina föräldrar var så stolta att få dig. Du har alltid vart en busig ängel. Önskade att jag kunde fira din stora dag med dig men tyvärr så är man fast här uppe i norr med vuxen saker. Inshallah längtar till den dagen då du börjar universitetet. Hoppas du får en underbar dag med massor med tårta och fina presenter. Älskar dig enormt mycket min fina Iftin.



Happy Birthday Sweety!

The sound of the day: Kanye West feat. Rihanna, Kid Cudi - All of the lights

Och så var det dags för tredje och sista The sound of the day för idag. Jag har ju lovat er tre låtar och jag håller det jag lovar! Den tredje The sound of the day faller på The mother fucker monster Mr.West. Så klart snackar jag om Kanye West med låten All of the light. Sån skön låt som jag aldrig blir trött på. Kan spela denna låt på repeat varje dag. Denna låt är så fin och den gör mig så glad, blir liksom hypad speciellt av trummorna. Gillar Kanye West sätt att jobba med musiken. I den här låten kan man höra Rihanna och Kid Cudi men man kan också höra vocals by Fergie, Charlie Wilson, John Legend, Tony Williams, Alicia Keys, La Roux, The Dream, Ryan Leslie, Alvin Fields and Ken Lewis.  Det som är tråkigt är att man har tagit bort Fergies del i sången i videon. Gillar hennes del väldigt mycket. Men här får ni den tredje The sound of the day Kanye West feat. Rihanna, Kid Cudi vocals by Fergie, Charlie Wilson, John Legend, Tony Williams, Alicia Keys, La Roux, The Dream, Ryan Leslie, Alvin Fields and Ken Lewis med låten All of the lights.




Kanye West feat. Rihanna, Kid Cudi - All of the lights

The sound of the day: Adam Tensta with Billy Kraven - Scared of the dark

Andra låten som får äran att bli The sound of the day är ingen mindre än Mr.Tensta himself Adam Tensta. Jag längtar verkligen till hans andra skivsläpp. Om ni missade Dom kallar oss för artister på SVT igår kväll så kan ni klicka HÄR! Grymt program med en grym artist. Där kunde man höra denna låt som jag har valt just till The sound of the day. Enjoy Adam Tensta with Billy Kraven med låten Scared of the dark.



Adam Tensta with Billy Kraven - Scared of the dark

The sound of the day: Christian Walz - Never be afraid again

Jag har vart dålig med att blogga. Har lite mycket att göra och så är jag helt slut från alla pass jag tar på gymmet. Men det är en sak jag har glömt att göra och det är att ut se dagens låt, rättare sagt The sound of the day. Har inte gjort det på de tre senaste dagarna. Så idag blir det hela tre The sound of the day. Den första får bli en gammal låt, så gammal är den inte men den är från 2005. Jag har gillat Christian Walz sen har släppt debutsingeln Lovin is all right. Men det är inte den låten som jag har valt utan det är Never be afraid again. En mycket vacker låt! Här får ni första The sound of the day: Christian Walz med låten Never be afraid again.



Christian Walz - Never be afraid again

No sleep

Har just vaknat! Fick ingen sömn inatt, så denna dag har inte startat bra. Skulle gå upp tidigt och gå till skolbiblioteket för att lämna böcker och låna nya böcker. Skulle också ha en pluggdag tillsammans med Denise. Men jag fick ju min sömn under morgonen och tog på vara på den. Om jag ska orka träna ikväll så måste min kroppen återhämta sig från gårdagens träning men sen måste jag bara få sova. Så nu ska jag käka en sen frukost och titta på Oprah sen måste jag till bibblan.

Ingen bra blogg dag

Jag har inte pallat att blogga idag. Har vart helt död med träningensvärk, ändå lyckades jag släppa mig ner till gymmet för att köra ett Bodypump pass. Borde köra mer Bodypump pga det är styrketräning som jag behöver. Jag lovar att jag ska blogga mer imorgon. BTW vad tyckte ni om Melodifestivalen från igår och Big brother idag?


The sound of the day: Miguel - Pay me

Jag älskar den här låten! Bästa danslåten som man kan dansa loss eller shaka asset. Miguel är verkligen duktig och hela albumet All I want is you är lika grym som denna låt. Han kommer att vara lika stor som Trey Songz, Usher & co. Så dagens The sound of they day bli Miguel med låten Pay me.



The sound of the day: Miguel - Pay me

Träningvärk!!!

Jag gick uppe idag och bestämde mig för att inte träna idag. Känner att kroppen behöver återhämta sig från gårdagens träning. Är hur trött som helst och har TRÄNINGSVÄRK nästan i hela kroppen. Vill bara ligga i sängen hela dagen. Så därför ska kroppen få vila idag. Men jag har en hel del CV skrivande inför sommarjobben.

Good night

Jag har precis sett klart Jersey Shore. Säger bara OMG!!! Längtar redan till nästa avsnitt. Hur som helst så har jag haft en toppen dag idag. Har lunchat med Denise som blev superfin i sin nya frilla. Vi lunchade ihop och satt och snackade och hann även att plugga till våra examensarbete. Efter vår fina lunch så stack vi till gymmet och tränade i hela två timmar!

Så nice att träna så länge och det behövdes. Unnade mig lite grann idag. Har inte käkat sötsaker, druckit läsk eller käkat skräpmat på fyra veckor. Så idag bestämde jag mig för att unna mig en cola light och en äppelkaka med vaniljsås. Så har min fredag sett ut. Nu är det läggdags för min del. Har tänkt att gå upp tidigt imorgon och träna. Sen blir det en hel del CV skrivande inför sommarjobben.

Good night!
Peace n Love

The sound of the day: Oskar Linnros - Vilja bli

Jag älskar denna låt! Hörde den förra veckan då vi alla Oskar Linnros fan kunde få ta del av låten från hans nyhetsbrev. Han älskar verkligen att vara inne i studion och fixa nya (nygamla) låtar. Han är ett geni inom musiken. Därför får Oskar Linnros bli The sound of the day med låten Vilja bli. Lyssna och njut!!!



The sound of the day: Oskar Linnros - Vilja bli

It's friday bitches!

Hello, Good Morning! Hoppas ni underbara läsare mår bra. Själv är man väldigt seg för att det är så tidigt men vad gör man inte för en underbar fredag. Denna dag kommer att börja och sluta bra känns det som. Det är trots allt fredag. Håller på att käka frukost som är en god smoothie och två knäckebröd med kalkon som pålägg. Sen ska jag till skolbibblan och bibblan inne i stan och hämta ut böcker som jag ska använda till mitt examensarbete. Sen ska jag möta upp Denise i stan för en lunch och fika. Men nu måste jag fixa min ryggsäck, ska ju träna idag med. Mycket som ska göra denna fredag.

Irritation lönar sig

Ja, irritation lönar sig. Syrran ringde mig och jag var inte på ett glatt humör när jag svarade. Jag var både trött och irriterad. Irriterad på mig själv för att det inte gick så bra med mitt reportage skrivandet. Och tyvärr gick det över på syrran. Men tack vara hennes samtal så fick jag motivationen att skriva på mitt reportage. Så nu är jag helt klart. Hela reportaget blev hela 3 sidor och jag är rätt nöjd. Hoppas bara att läraren blir nöjd. Det är första gången jag blir klar med ett arbete innan midnatt. Jag är en nattuggla och jobbar bäst under press. Kan verkligen säga att det känns konstigt att vara klar med ett skolarbete så här tidigt. Nu kan jag verkligen njuta av min fredag imorgon. Ska luncha och fika med Denise inne i stan och plugga och samtala om examensarbetet. Efter fiket så måste vu bränna av allt vi har stoppat i munnen så det blir en trip till gymmet. En härlig fredag blir det.

Frozen

Igår när jag och Denise gick hem från gymmet så var hon tvungen att ta en bild på mig. Hon tyckte att mina ögonfransar såg så coola ut. Och jag håller med henne. Fan vad fin bilden blev eller hur? Nu förstår ni varför jag klagar på kylan. Snacka om frozen!



Bilden tagen av Denise.

Ge mig motivation

Har har små börjat på mitt reportage men jag har tappat motivationen nu. Vet inte vad jag ska göra. Har ni lite tips på hur jag ska kunna få tillbaka motivationen??

Smoothies

Jag är den typen som har problem med att käka frukost varje morgon. Och som alla vet så är frukosten den viktigaste måltiden. Nu när jag håller på att träna och äta lite mer nyttigt (ni vet Beach 11) så har jag lyckats med frukosten. Varje morgon dricker jag ett stort glas av hemmagjord smoothie. Tänkte dela med er vad jag har i min smoothie. Det som är så bra är att jag har ingen socker i min smoothie, det behövs inte för att dem är tillräcklig söt med jordgubbarna och vaniljyoghurten.



Smoothies

1 paket vaniljyoghurt
1 påse med frysta jordgubbar (eller bär)
1 banan

The sound of the day: Aloe Blacc - I need a dollar

The sound of the day valde jag pga av hur jag känner just nu. Jag vill att det vara löning NU!! I need a dollar, give my money now. Därför blir Aloe Blacc The sound of the day med sin grymma låt I need a dollar. Hörde den förra året och föll pladask får hans röst. Han kommer att bli lika stor som John Legend. Sånna unika röster hittar man inte ofta.



Aloe Blacc - I need a dollar

Good morning everybody

Idag ska jag se till att det ska bli en produktiv dag. Ska se till att ha fått gjort något här hemma eller med skolarbeten. Har tex ett reportage som ska vara klart tills på fredag. Ska göra mitt bästa att se till att bli klar med den idag så kan jag njuta av min fredag.

Förresten jag såg att skådisen Shia LaBeouf har skaffat en ny frilla. Diggar honom jättemycket, han är en bra (rolig) skådis och så ser han bra ut. Men vad tycker ni om hans frilla? Hitt eller diss? Själv är jag lite kluven, för att jag tycker det ser snyggt ut från sidorna men om man tittar från baksidan så ser det lite konstigt ut.



Shia då och nu

Teen Mom och läggdags

Nu ligger jag i sängen och har det väldigt bekvämt. Helt död från Bodyjamen, har aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag. Det bara forsade svett från mig, ett mycket bra bevis på att det var en bra och hård träning idag. Får se om jag tränar imorgon med eller om jag tar en vilo dag och tränar resten av dagarna kvar på den här veckan. Men nu ska jag se det senaste avsnittet på Teen Mom 2 och sen läggdags. Natti natti kära läsare.

Arsenal vs Barcelona

Vilken tur jag hade som inte missade något när jag kom hem från träningen. Jag hade bara missat 20 minuter av matchen. Fan önskade att jag kunde vara på plats och se matchen. Är ett stort FAN av Barcelona och Arsenal. Så ni kan ju förstå hur svårt det var att heja på något lag. Blev ju glad hur än matchen slutade. Barcelona ledde i första halvlek sen tog Arsenal över matchen. Önskade att det här var finalen av Champions League. Nu längtar jag redan till returmatchen. Kommer Messi & co från Barcelona vinna nästa match?



Arsenal - Barcelona 2-1

Bodyjam time

Jag har äntligen sett klart hela säsong två av Glee. Är helt galen i serien, fattar inte varför jag gav serien en chans från början. Kan nog bero på att jag är inte den som dras med under trender eller hela hajpen kring Glee eller andra saker. Nu ska jag förberedda mig för det är ett nytt pass av Bodyjam ikväll. En nyhet som jag läste på Korpens (gymmet jag tränar på) hemsida och det är att de kommer att börja med Zumba nästa vecka. Snacka om att jag blev överlycklig. Har väntat och längtat och nu ska de äntligen börja med Zumba. Säger bara Zumba here I come!!



It's Bodyjam time

The sound of the day: Shakira feat. Pitbull - Rabiosa

Kort och gott The sound of the day blir Shakira feat. Pitbull - Rabiosa. Diggar låtar fett mycket. Tänk er att förfesta till den här låten på en fredag lkväll, inte illa eller hur?



Shakira feat. Pitbull - Rabiosa

Shoes

Just nu slösurfar jag på nätet och kollar på skor och de här skorna blev jag småkär i. Gillar verkligen färgerna och skulle passa utmärkt på mina fötter. Väntar bara på att cashen ska komma in på kontot nästa vecka så ska jag ner till stan och gå in på Scorett och köpa ett av dem här skorna.



The sound of the day: Cee Lo Green - Bright lights bigger city

Jag gillar denna snubbe och jag älskar än idag låten Crazy som han gjorde för några år sedan tillsammans med Danger Mouse, mer kända som gruppen Gnarls Barkley. Nu kör Cee Lo Green solo och jag tror inte att ni har undvikit hans första singel Fuck You! Sån klokren låt. Men The sound of the day faller inte på den låten utan på hans andra singel Bright light bigger city. Älskar låten och videon pga att den gjordes i Big Apple. Fan vad jag vill dra dit NUUUU!! Förresten såg ni på Grammy galan? Jag var väldigt besviken på den men Cee Lo Green gjorde ett sjukt bra framträdande tillsammans med skådisen (och nu mer sångerska) Gwyneth Paltrow. Han måste ha sett henne i göra sin gästroll i Glee där hon sjöng just Fuck You. Hur som helst här får ni The sound of the day.



Cee Lo Green - Bright lights bigger city

Nike Air Force 2

Igår som alla vet så var det Alla hjärtans dag. En dag som NIKE gör en stor grej av, men inte vilken grej som helst. Varje år just på denna dag tillverkar NIKE en speciell sko just för Alla hjärtans dag. Ni läsare och alla mina vänner vet hur galen jag är i sneakers och jag gillar verkligen skorna som NIKE specialgjorde till gårdagens speciella dag. Va tycks?


Nike Air Force 2 High - Valentine's Day

Nike Air Force 2 High - Valentine's day

Glee

Jag är lite efter er alla andra som tittar på Glee. Jag gillade inte Glee från början men nu gav jag serien en ärlig chans. Det slutade med att jag såg klart första säsongen förra veckan och är inne på femte avsnittet på andra säsongen. Sjukt bra serie (även om tjejen som spelar Rachel i serien irriterarmig)! Gillade Lady Gaga och Britney Spears temat, just LOVE IT!! Det är en sån serie som man mår bra av och så sjunger de så himla bra. Dags att fixa lite dinner och sen fortsätta att titta på Glee.

Big ears

Igår var det så kallt ute och så korkad jag var så glömde jag att sätta på mig mösson när jag stack till gymmet. Men mina öron var täckta över med halsduken, iaf lite grann. När jag stod i salen för att värma upp så kände jag hur ena örat stack till. Jag förstod ju att örat höll på att tinna upp men det var så himla irriterande så jag började klia på örat. BIG FAIL!!! Det skulle jag inte ha gjort! Resultatet blev så här:



Den första bilden är mitt högra öra och den andra bilden är mitt vänsta öra. Ni ser ju hur skillnaden är. Den är alldelse svullen, röd och varm. Någon som har tips på hur jag får ner svullnaden och smärtan? Så himla ömt är örat.

Scones

Igår tjatade jag och syrran om att göra scones. Men jag var för trött att fixa det igår så hon var snäll nog att fixa goda scones till en härlig söndags fika. Nu när hon är hos en kompis så var jag riktig snäll och fixade scones. Känner mig lite elak för att ha käkat upp hennes scones igår. Så nu luktar det hembakat bröd här hemma hos mig. Love it! En härlig avslutning på denna måndag och Alla hjärtans dag.



Va tycks?

The sound of the day: Major Lazer feat. VYBZ Kartel - Pon De Floor

Jag berättade för er läsare att jag var på ett Bodyjam pass i lördags där tjejerna hade samlat ihop the best of Bodyjam so far. Dansade i två timmar och det var så himla kul och så fick man en ordentlig träningsverk dagen efter. Det var sån bra musik under hela passet (you know my favourite Kanye West). Men det var en låt som jag gick helt bananas på dansgolvet och det är just den låten Pon de floor med Major Lazer feat. VYBZ Kartel som får bli The sound of the day. Njut och shake it what ya mama gave ya ;-)



Major Lazer feat. VYBZ Kartel - Pon De Floor

Ice, Ice, Ice BABY!!

Har precis kommit ut från en väl förtjänst dusch. Nu doftar jag som en riktig ros, passande nog till just denna Valentines day. Var riktig nöjd med Bodyjam passet, satte alla dans moves och jag var mer självsäker. Brydde mig inte om folk runt omkring mig eller dem som stod utanför salen och tittade in. SKÖN känsla helt enkelt.

Där emot det som inte var skönt var vädret som väntade på mig och Denise på vägen hem. Det var S-V-I-N K-A-L-L-T ute!!b Ni kanske tänker att jag överdriver lite grann, att det är kallt i hela vårt avlånga land. Då ska jag berätta för er läsare att det har vart -30 grader här uppe i norr och när jag och Denise var på väg hem så var det -27 grader. Så jag över driver inte när jag säger att det var svinigt kallt ute. Som Vanilla Ice låten Ice, Ice, Ice BABY!!



Ni ser ju hur halsduken blev av all kyla.

Valentines Day

Idag är det alla hjärtatns dag och det innebär att alla ska visa sin partner, familj och vänner some love!! Jag vill bara säga att jag hatar den här dagen! En sån onödig dag, man ska ju visa kärlek och vara omtänksam varje dag. Hur som helst så vill jag säga till hela min familj och mina vänner att jag älskar er! Jag hoppas att ni vet det, även om jag ibland inte säger det.

Anyways, denna dag kunde väl ha börjat bättre för in del. Skulle gå på en föreläsning kl.12:30. Stack till plugget och kom i god tid så jag passade på att kolla igenom min skolmail. Vad tror du jag får läsa? Ett mail från min kursansvariga lärare kl.08:45. I mailet står det att våran gästföreläsare kunde inte komma upp hitt till norr pga trafikproblem i huvudstaden. Det innebar ju att föreläsningen blev inställd. Snacka om att jag gick ut i -27 grader helt i onödan!! Ni kan ju förstå varför jag inte blev glad. Men när något dåligt händer så får man se till att göra situationen bättre. Jag gick till bibblan och lånade bocker till mitt examensarbete, så något bra kom ut av den snörpliga början på dagen.

Nä, nu ska jag se till att ficka min ryggsäck innan jag drar till gymmet och spenderar Alla hjärtans dag kvällen där. Hoppas ni alla får en toppen kväll, sköt om er så hörs vi senare.

Peace n Love



Happy Valentine's day

The sound of the day: Petter & Kaah - Du vet att jag gråter

Ikväll såg jag på dokumentären om Petter och snacka om att det var nostalgi när jag fick höra alla låtarna igen. Det var länge sen jag hörde denna låt och som jag älskade den när jag köpte Petters första platta Sjätte Sinnet. Så dagens The sound of the day blir denna goda och vackara låt. Lyssna och njut!



Petter & Kaah - Du vet att jag gråter

Skrivkramp

Det är sent och jag sitter upp och skriver på min novell som ska vara inlämnad imorgon, eller rättare sagt idag kl.16. Har kommit en bit men jag är inte alls nöjd. Har ingen motivation till novellen och jag hart just nu fått skrivkramp. Njuter av att lyssna dem underbara stämmorna från Snook. Hoppas få lite inspiration. Inte kul att ha SKRIVKRAMP!!

Finally home

Skönt att komma hem och få duscha av sig all svett som har kommit ut från min kropp. Idag tog jag verkligen i på Bodyjamen och det kändes skönt att bara gå loss på golvet. Även om jag gjorde några misstag med steg så sket jag i det och gjorde min grej. Om ditt gym har ett Bodyjam pass så rekommenderar jag att ni ska gå på den, se till att shaka loss med rumpan ;)

Nu sitter jag här i min sköna säng, nyduschad och lyssnar såklart på The sound of the day: Oskar Linnros - Din mamma och ska käka en liten mellis nu efter träningen. Funderar på om jag ska titta på ett nytt avsnitt av Glee? Får se hur det blir. Så här trött blev mina små fötter efter träningen.




Låg mig på en gång på bänken.

Träningsdags

Denna dag har vart hur bra som helst. Trodde verkligen att det skulle gå åt skogen för att jag inte har någon motivation. Men den har jag fått tillbaka efter denna långa dag i plugget med litteraturdiskussion och handledning. Hela den här veckan har vart helt okej. Började ta mig för kragen och börja träna igen. Känns väldigt bra. Om jag bara fortsätter så kommer allt att gå fin fint.

Nä, nu kan jag inte fortsätta att blogga för nu måste jag verkligen gå iväg och träna. Sköt om er tills dess.
Peace n Love

The sound of the day: Oskar Linnros - Din mamma

Har gillat grabbarna från Snook enda från första singeln Mr. Cool. Om ni missade måndagens program av Dom kallar oss för artister så kan jag berätta att denna gång medverkade Oskar Linnros. Vilken snygging och vilken talang han har. Enda sen hans platta kom ut så har jag lyssnat sönder på den. Men det var ett tag sen sist jag lyssnade och när jag såg på programmet så spelade han upp en låt som jag har helt glömt bort. Skäms att jag har inte gillat den fram tills nu. Har lyssnat varje dag på denna låt och det tycker jag att ni ska också göra iaf lyssna på den en gång.




Oskar Linnros - Din mamma

Melodifestivalen

Jag har vart lite seg med bloggande, det är för att jag har haft en lyckad vecka. Denna vecka har vart positiv och jag har hunnit göra massor. Kommer att uppdatera mer senare om min underbara vecka som bjöd på trevliga och kreativa lektioner, heldag i Luleå med shopping med gott sällskap.

Men nu ikväll, ska jag vara hemma hos Denise och titta på Melodifestivalen tillsammans med Emma. Vi ska hade så mysigt och trevligt med god saker till. Jag är inte den största fanet av Melodifestivalen men kan titta på det när jag är med trevligt sällskap. Vi får väl se vad för knäppa, roliga, sjuka uppträddande artiserna tänker bjuda på. Jag vet inte ens vilka som ska sjunga ikväll och vilka som ens är med i hela schlager festen. Men men vi får väl se om jag tycker om någon låt. Kan iaf säga att ingen slår Salem al Fakir!

Big FAIL!!!!

Jag fick ett sms från min vän Denise om att det var norrsken ute. Eftersom hon inte fick tag på mig på luren (snackade då med min andra syster) så sms:ade hon mig (efter att ha försökt få tag på mig i en kvart). När jag såg sms:et så var jag på g att gå ut. Så jag, syrran och Denise gick ut för att se norrskenet. Tror ni att jag såg någon norrsken? HELL NOOOOOOOOOOO!!! Big FAIL!!

Jag och syrran har så länge velat se norrsken och ikväll var ingen speciell kväll. Inshallah hoppas jag får någon norrsken innan jag tar examen. Det är ju mitt sista år här, vill också uppleva något som man bara kan se här uppe i norr. Säger bara Inshallah!

Men men nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Har en lång dag i plugget. Så sköt om er alla och godnatt.

Peace n Love