The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Harry Potter!

Äntligen har jag fått se Harry Potter! Det var på tiden tycker jag. Kan bara säga att jag läntar till sista delen av Harry Potter. Ni som inte har lyckats se filmen så måste ni göra det. Passa på nu och se den med någon vän eller familjen nu när det juletider. En fågel kvittrade i mitt öra om att J.K. Rowling funderar på fortsätta skriva om sin kära Harry Potter. Jag hoppas att hon göra det får då blir det ju fler Harry Potter filmer i biograferna.



Harry Potter Och Dödsrelikerna

Home sweet home!!!

I'm back STOCKTOWN!!!! Så himla härligt att vara tillbaka men det var ingen lätt resa kan jag säga. Jag och syrran skulle ha åkt från Luleå kl.13:10 men eftersom det snöade i hela landet och Arlanda kunde bara använda en enda körbana så blev vi ju rejält försenade och åkte iväg kl.15:45. Snacka om att man var trött och hungrig. Som tur var så fick vi skjuts av bästa Ali som även bjöd oss på en middag, hahah McDonalds ;)

Så nu är man hemma med familjen, tog en ordentlig sovmorgon idag. Ska bara softa och ta det lugnt idag. Kanske blir det Harry Potter idag och shopping. Men men nu ska jag käka lite grann och sen hälsa på min underbara bil. Vi hörs

Peace n Love

Imorgon SMÄLLER det!!!

Imorgon SMÄLLER det!!! Just imorgon åker jag hem igen till huvudstaden. Ska verkligen bli skönt att komma hem igen till familjen och vännerna. Ska bli så kul att umgås med alla vänner igen och ännu roligare att få komma tillbaka till SR Metropol 93,8 och sända radio. Ni måste bara lyssna då! Nä nu är jag trött efter allt all packning och denna härliga dag. Sov så gott allihopa, sköt om er!

Peace n Love

Fotoutställning

Idag har jag haft en nice dag. Den var helt stress fri, umgåtts med ett härlig gäng från plugget med fika. Och så har jag haft en fotoutställning med alla som pluggar Digitalfotokursen. Temat på utställningen var tid, fick positiva kommentarer om mina bilder. Är verkligen nöjd med kursen, har lärt mig såå mycket! Man kan säga att jag har fått kontrollen över kameran nu, det är jag som bestämmer vad jag vill fota och inte tvärtom. Längtar att få köpa en egen systemkamera. Ni som inte kom på fotoutställningen får en andra chans NU! Kommer att visa er mina bilder från utställningen här i bloggen. Kommenterar gärna.



Fotograf: Ayan Hirsi

Äntligen kan jag se ljuset i tunneln!!!

Jag ber ännu en gång om ursäkt för en dålig uppdate här på bloggen. Kan bara säga att jag har sjukt mycket med skolan nu, speciellt när det är slutspurten inför julen. Ska bli sååå himla skönt att komma hem till Sthlm nu i veckan. Verkligen tråkigt det som hände på Drottninggatan med bombmannen. Men det vill jag inte gå in på, blir så jävla arg när jag börja snacka om det som hände i Sthlm för några dagar sen.

Har haft en stor redovisning ida och jag är så jävla glad att det är över. Ni vet ju att jag och redovisningar går inte ihop. Men idag (ALLHAMDULLIAH) gick det sjukt bra. Fick så bra kommentarer, till och med en av gästlärarna som kom (har jobbat på SVT och SR) blev så impad på vår produktion att hon skulle lätt kunna köpa vår produktion om hon jobbade kvar på SVT! Det är ju jättestort att komma från henne. Så jävla nöjd!! Äntligen kan jag se ljuset i tunneln!!!

Så nu kan jag börja andas igen, men bara lite grann. Veckan är inte slut och jag har min fotoutställning kvar. Ska bli duktig och ta igen några kompletteringar. Men som sagt äntligen kan jag se ljuset i tunneln!!!



(bilden lånad från Google.se)

Kladdkaka time

Jag har prioriterat lite fel ida. Jag bestämde mig för att ta en välförtjänt sovmorgon, efter det gjorde jag det vanliga som att fixa mig och käka sen frukost. Sen gick jag till skolan med sällskap av syrran, hon skulle ställa upp som statis och jag skulle redigera klart mina bilder till utställningen som är nästa vecka. I skolan för jag veta att vi har seminarie imorgon om observationen. Så när jag blev klar med redigeringen så stack jag hem och skulle börja observera. Tror ni då att jag gör det? NOPE!!

Istället så bestämmer jag mig för att samarbeta med syrran och diska diskberget vi har skapat. När det blev rent och fint i köket så blev jag lite sugen på kladdkaka. En mycket bra idé att fixa en kladdkaka för att slippa göra observationen för en stund tänker jag. Mycket god bev den kan jag säga men det hjälpte ju inte mig att bli klar med observationen. Så jag fick ta tag i kragen och se till att göra den. Nu kan jag andas ut lite grann, är klar med observationen men jag måste skriva rent den så jag kan skriva ut den imorgon i skolan så jag vet vad jag ska snacka om på seminariet.

Kladdkaka

Gå in på HÄR för receptet på Kladdkakan :)

Sändning, sändning, sänding, sändning

Just nu sänder jag tyvärr sista programmet av Mixing bowl tillsammans med bästa Sara. Om ni vill lyssna så klicka in på www.pitefm.se. Kan lova er mycket grym musik i dagens program :)


VM 2018 Ryssland och VM 2022

Då var lottningen klar och fotbolls-VM 2018 går till Ryssland. Verkligen tråkigt tycker jag, det borde ha varit England eler Spanien-Portugal med tanken på att fotbollen är störst i dessa länder. Fotbolls-VM 2022 går till Qatar! Blev verkligen glad för det beskedet. Äntligen går ett fotbolls-VM i mellanöstern.


VM 2018 och VM 2022

Just nu sitter jag i min sköna säng och väljer ut vilka bilder jag ska ha till min utställning. Tittar också på VM-utlottningen i fotboll. Det finns fyra kandidater till VM 2018 England, Holland-Belgien, Ryssland och Spanien-Portugal och det finns fem kandidater till VM 2022 Australien, Japan, Qatar, Sydkorea och USA. Vilket land tycker du ska få fotbolls-VM 2018 och 2022?

The sound of the day: Ison & Fille feat. Stor & Aleks - Stationen

Älskar den här låten! Som Aleks sätter refrängen, killen har en underbar röst, det kallas för T-A-L-A-N-G! Får rysningar när jag hör låten. Dagens The sound of the day faller på killarna från röda linjen Ison & Fille som gästas av rapparen Stor och sångfågeln Aleks med låten Stationen! Njut av en av Sveriges grymaste hiphop grupp.

1 december

Tiden går så FORT! Det är redan första december och det innebär att julkalendern på tv har börjat. Årets jul kalander heter Hotell Gyllene Knorren. Jag tittade på den och kan säga att jag gillade den. Har annars tyckt att på de senaste år så har julkalandern vart dålig men årest påminner mig lite om de gamla julkalenderna. Ska verkligen fortsätta att titta på den.



Hotell Gyllene Knorren