The Shoeholic

All about shoes and alot more!

Rond 3 El Clasico CL

Tredje ronden går till BARCA!!! En välförtjänt seger, det var hela 71% mot 29% bollinnehav till Barcelona. Det var ingen överraskninga att Madrid fick en man utvisad och att Mourinho blev skickad till läktaren. Vilken underhållning matchen bjöd på och jag säger det igen EN VÄLFÖRTJÄNST SEGER TILL BARCELONA!!! Kungen Messi gör bägge målen och det känns verkligen skönt att returen spelas hemma i Camp Nou. Vad tyckte ni om matchen? Var det rätt att ge Pepe det röda kortet??



Tvåmålsskytten Messi CL El Clasicio 2-0 110427

Tredje El Clasico

Strax smäller det!! Den tredje El Clasico på tre veckor. Inshallah så ska Barcelona vinna matchen ikväll!! Jag är så nervös, hoppas Barca gör mål på en gång och har grepp om matchen. Vilka tror ni vinner ikväll?

Copa del rey = TRIST!

Ikväll spelades Copa del rey. Matchen gick till förlängning och Real Madrid gjorde ett mål och vann. Barcelona var väldigt försoktiga ikväll. Domaren var ingen vidare och matchen i helhet var lite trist. Men jag säger Grattis till alla Real Madrid fans där ute. Ni förtjänade vinsten. Nu ser jag fram emot CL-semin. Då jävlar så ska Barcelona vinna över er och gå vidare till finalen. La Liga och Champions Leauge tillhör Katalonien!!

Strax är det läggdags för mig. Har haft en produktiv dag med tv-sändingar. Mycket jobb de senaste dagarna. Kommer att berätta mer om produktionen jag har jobbat med imorgon. NU=duscha, sova! IMORN= flygtaxi, flyg mot Sthlm!!

El Clasico 1-1 110416

Matchen är över, vilken nagelbitare in i andra halvleken. Var sjuk spännande. Första halvan var väldigt tråkig men mycket vacker spel från Barca. De kan spela fotboll!!! Men resultatet borde inte ha slutat 1-1! Real Madrid förtjänade verkligen inte straffen som de fick. Riktig filmning var det från Marcelo. Skitsamma 1-1 och det är fortfarande 8 poängs skillnad från lagen i ligan. Nu ser jag fram emot Copa del rey nu på onsdag :). Såg du matchen? Vad tyckte du? Var det rättvis straff?

Målskyttar på straffar Ronaldo och Messi

EL CLASICOOOO!!!

Ikväll smäller det! Andra El Clasico matchen i La liga!!! Kan inte fatta att dessa giganter ska spela fyra gånger mot varandra på kort tid. Skulle ut och hänga med syrran och hennes klasskamrater och se matchen på Challange sportbar. Men måste prioritera skolarbete så jag får kolla upp en hemsida som streamar matchen. Får gå till Challange nästa gång. Tur att de möter varandra flera gånger, annars skulle jag vara mer ledsen och besviken av mitt val.

Så vilka hejar ni på?? Vilka tror ni vinner? Kommer Barcelona satsa mer på CL?? Mycket spännande att se hur matchen kommer att sluta. Jag hoppas innerligt att Barcelona vinner alla matcherna!! Skulle känns så otroligt skönt om de gjorde det. Men men fokus på denna första match. HEJJJJA BARCAAAAAAAAAAA!!!

Bye bye Falun! Hello Sthlm!

Nu sitter jag på tåget på väg hem. Jag var jävligt nervös men det fick väldigt bra. Det kändes också bra. Jag är väldigt nöjd med min insats. Var chockad när jag fick reda på att jag var en av fem utav 167 sökande som blev kallad på intervju. Att få höra såna saker får en att tänka lite extra. Att man kan klampa sig själv på axeln och tycka att man är duktig. Det intressanta är att man kan se hur mycket man har utvecklats på så kort tid. Hur det än går så är jag grymt stolt att komma så här långt. Kommer senare ikväll att berätta mer om hur själva intervjun gick till. Hur har eran dag varit hittills?

On my way to Falun

God morgon allihopa! Hoppas ni mår bra. Själv är jag väldigt trött. Sitter på ett tåg som ska ta mig till Dalarna. I'm on my way to Falun. Ska gå på en intervju för ett jobb jag har sökt. Får se hur allt kommer att gå idag. Vill att allt ska vara överstökat, är väldigt trött på att resa. Har så mycket med plugget som jag vill fokusera på. Men inshallah så kommer jag att vara klar vid ett tiden, så farligt är det inte. Jaha, nu är jag i Uppsala. Denna resa kommer inte gå så fort. Kommer att berätta mer om intervjun. Hur ser din tisdag ut?

The sound of the day: Adele - Rolling in the deep

The sound of the day är Adele med låten Rolling in the deep. Får rysningar när jag här denna låt. Hennes röst är sååå grym. Önskade att jag kunde sjunga som Adele. Somliga är lyckad lottade. Härlig låt att lyssna på när man är lite små arg på någon. Vad tycker du om låten?



Adele - Rolling in the deep

Måndags ångest!

Folk snackar om att de får alltid ångest på söndagen, för att de inser att helgen tar slut. Men jag älskar söndagarna. Det är då jag vill bara vra hemma, gå runt i sköna mjukisbyxor och T-shirt och bara softa. Typ titta på serier eller filmer. Varför inte någon Disney film. Det är härligt med söndagar men ångesten kommer alltid på måndagen. Den tuffa dagen på veckan!!!

Snacka om att jag hade fett ÅNGEST idag. Gillar inte måndagarna alls. Är ändå nöjd med denna måndag. Trodde verkligen inte att jag skulle klara av denna dag. Svårt att komma upp till föreläsningen som började kl.09:00. Var tvungen att köpa kaffe för att pigga upp mig. Har typ lärt mig en läxa, att alltid ha med mig en energidryck till plugget. Men jag var peppad för kursen programledarrollen i TV, samtidigt är jag skitskraj!! Inshallah hoppas allt går bra för mig. Sen när jag gick hem för dagen så får jag reda på att vi har en vattenläcka och att vi inte har vatten. Så kissnödig jag var!!!

Stack till gymmet och gick på Bodyjamen (hahah och för att göra mina behov eftersom jag inte kunde göra de hemma). Så död som jag var idag, trodde jag aldrig att jag skulle orka med träningen. So proud of my self. Efter gymmet var det raka vägen hem. Vattnet ör tillbaka igen men det är ett stort håll i marken som grabbarna grävde fram för att fixa vattenläckan. Tror säker att de kommer tillbaka imorgon. Just nu sitter jag med Sara och jobbar med vårt examensarbete. Känns väldigt bra just nu, men jag firar inte än. Ska imorn bitti fortsätta jobba med det och ska nog ta ett sväng till gymmet och springa lite grann. Får se om jag orkar. Hur var din måndag?

Big brother time

Nu är min kladdkaka klar. Lagom till Big brother. Ska sitta i soffan och njuta av min goda kladdkaka. Undrar vem som åker ut ikväll? De sóm är nominerade ikväll är Patrik, Vanessa och Rodney. Jag hoppas att Patrik eller Rodney åker ut, gillar ingen av de. Hoppas verkligen att Vanessa får stanna kvar.

Veckans nominerade är Patrik, Vanessa och Rodney Foto: TV11

The sound of the day: Billy Paul - Your song

The sound of the day känner ni säker igen från reklamen från fritidsresor. I reklamen är det Billy Pauls version av låten Your song som hörs. Älskar den här version, så långt ifrån orginalet. En mycket härlig låt som man blir glad av, helt enkelt en sommar låt.



Billy Paul - Your song

Härlig söndag

Idag är det en härlig söndag. Ska fixa en kvällsfika för mig och syrran. Ikväll bjuds det på kladdkaka med grädde och vaniljglass. Jag borde få unna mig själv lite grann eller hur? Men innan jag fixar kvällsfikat så ska jag fixa middag och matlåda som jag ska ta med imorn. Hur kommer din söndag att se ut?

The sound of the day: Promoe feat. Andreas Grega, Timbuktu & Supreme - Mammas gata

Ännu en gång har det blivit dags för The sound of the day. Idag har jag valt låten Mammas gata med Promoe feat. Andreas Grega, Timbuktu & Supreme. Skön låt och det var ett tag sen jag hörde den. Är inne i svensk hiphop mode. Det är skönt att koppla bort från all engelsk musik och lyssna på hederlig svenska hahaha. Kommentera gärna vad ni tycker.




Promoe feat. Andreas Grega, Timbuktu & Supreme - Mammas gata

Movie time

Har legat i sängen halva dagen. Så skönt att bara ligga i sängen utan att tänka på att man har en tid att passa. Har kollat på ett avsnitt av Smallville och Teen Mom 2. Det var ett tag sen jag kollade på en film så nu har jag bestämt mig för att titta på Morning Glory. Tror att det är en bra film. Berättar i ett senare inlägg om filmen. Hur ser din lördag ut?

The sound of the day: Labyrint - Hat!

Fjärde och sista The sound of the day för idag blir..... Labyrint med låten Hat! Mycket bra låt med ett fint budskap. Vi måste stoppa hatet. Ha en fortsatt trevlig fredags kväll. Jag vet att jag kommer att ha det. Peace n Love!



Labyrint - Hat!

The sound of the day: Snook - Bejbi

Idag satsar jag lite extra på svensk hiphop. Den tredje The sound of the day faller på Snook med låten Bejbi. Skitgrym låt. Älskar hur Oskar sjunger i denna låt och Daniels rap knäcker. Älskar att sjunga med refrängen:

Känner ingenting aldrig igen bejbi
Och måste himlen falla ner vill jag att det sker bejbi
Över landet där ingenting hänt




Snook - Bejbi

The sound of the day: Mohammed Ali - Postkodsmiljonären

Den andra The sound of the day för idag blir hiphop doun Mohammed Ali med deras nya låt Postkodsmiljonären. Grym låt och en cool video. Verkligen duktig kille som dansar i videon. Kommentera gärna, vad tycker ni om låten eller mina val.



Mohammed Ali - Postkodsmiljonären

The sound of the day: Bruno Mars feat. Cee Lo Green & B.o.B - The other side

Idag är det ju fredag och det tänkte jag fria med hela fyra styckna av The sound of the day. Den första blir sockersöta Bruno Mars med låten The other side som sjungs tillsammans med Cee Lo Green och B.o.B.



Bruno Mars feat. Cee Lo Green & B.o.B - The other side

Trött

Det är äntligen fredag!! För de flesta innebär det PARTY!! För mig innebär det vila. Är såå otroligt trött, tror att det finns något i luften och så känns det som att jag ska bli förkyld eller något. Vill inte bli sjuk, har inte tid med det. Fan vad jag nyser nu, måste dammsuga. Men idag ska jag bara ta det lugnt med att kolla på filmer eller serier och äta något gott. Ska ner till stan om en stund och köpa godis och frysta jordgubbar så att jag kan fixa mina smoothies. Smoothies är bästaste frukosten ever. Hur blir din fredagkväll, party eller mys?